Metal06 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sayarak optik merkezleme yapmaya çalıştım. Ayaklarin yönünü yerini değiştirdim ama değişen olmadı. Optik merkezlemenin nasıl faydası olacağını anlayamamıştım zaten.

Daha sonra şimleme yada shimming mı deniyor? Arka ayağın altına 3 kat kola kutusu parçası keserek koydum ve 15 20 metre atışlarda şu an tarret en altta olmasına rağmen tam vuruyor.

1. Sorum bu şekilde mesafeyi arttırdığımda nasıl bir sonuç çıkar? Tam ne olacağını kestiremiyorum atış için zamanım ve alanım olmadı şuan.

2. Sorum bu şekilde kullanmamın dürbüne bir zararı olur mu?

Optik merkezleme ile çözülebilir mi? Videolara baktım ama çözemedim. Sıfır alınıp bayide takılan durbunde neden bu sorun olur anlayamadım.

Bayide ki arkadaşta bu dürbün 6x24 en az 60 70 metreye atman lazım dedi ama 15-20 metreden ayarlayamiyorsam 70 metrede kağıdı zaten vuramaz. Getir bakalım dedi ama bakalım çözebilecek mi

Merhaba herkese. Daha yeni kral puncher breaker ve victoptics 6x24 50 alarak hobiye başlamaya çalışıyorum ama sıfırlama yapamadım.

Sıkıntı başlıkta belirttiğim gibi 20 metre civarı ilk sıfırlama denerken artıkıl daha aşağı inmesi gerek ama sona geliyor ve inmiyor. Yukarı doğru çok rahat mesafe var çıkıyor.

Aldığım yerde montajı yapılmıştı durbunun ama baya uzak ilcedeyim. Kendim yapabileceğim birşey var mı?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bende hobiye yeni başlayan biri olarak kral puncher breaker silahıma victoptics 6x24 aldım ama sıfırlama yapamadım. 15 metreden denemelerimde hedefin 3cm kadar altına atıyor ve daha yukarı çıkmıyor. Aldığım yerde dürbün takıldı gonyesinde ama kısa bir tüfek olduğu için rayların en uzak kısmına sabitlediler. Ayarını bozmadan sadece geri çeksem biraz faydası olur mu?

Hiç tecrubem ve bilgim yok belki çok basit birşey ama bilmeyince sizlere danışmak istedim. Aldığım yerde baya uzak gidemedim.