Acil Stop tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Pcp olanları sürekli bir doldurma sorunu olacağından pek almak istemiyordum. Pompa ile doldurma kısmı zahmetli, tüp ile pahalı olduğundan bunlarla uğraşmak istemedim.

Huğlu Effecto PX5 çıkış hızına baktım da mod 125'ten daha düşük gibi gözüküyor. Atış mesafesi ve isabet oranı nasıl? Pompa ile doldurmak için ne kadar uğraşmak gerekiyor bilgi verebilirseniz sevinirim.

Vortex veya yaylı olanlarla bir isabet sorunu olacağının farkındayım. Bu nedenle direk 200 metre ile başlamayacağım kısa mesafe atışlarla başlayıp nişancılığım ilerledikçe mesafeyi artırmayı düşünüyorum. Youtube'da 150 metre ile 200 metre arasında isabetli atış yapanları gördüğüm için en son aşamada nihai hedef olarak o mesafelere ulaşmayı umuyorum.

Forumda ve youtube'da yapmış olduğum araştırmalar neticesinde mod 130 qe ve torpedo 150 daha isabetli atışlar yapabiliyor gibi algıladım. Ancak mod 120 pro qe hakkında hiç bilgi bulamadım. Namlusu susturucu gibi biraz daha şişkin gözüküyor. Acaba çıkış hızı ve isabet oranı nasıldır?

150-200 metre mesafedeki hedefe yapılacak atışlar için Hatsan'dan hangi havalı tüfeği seçmem uygun olur.

Mod 125

Mod 125 sniper

Mod 125 sniper combo

Mod 125 pro qe

Mod 130 qe

Torpedo 150

Veya önereceğiz başka bir model var mı?

İlk tüfeğim olacağı için çok fazla teknik bilgim yok. Her bir tüfeğin namlu boyu uzunluğu farklı, kimisinde susturucu benzeri bir namlu kullanılmış ama bunların isabet oranına ve namlu çıkış hızına olan etkisini teknik olarak öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.