eline sağlık
cyberhunter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ata nın ateşli silahlarını çok beğeniyorum.inşallah pcp dede aynı kaliteyi gösterir
-
ağır pellet tüfeği yorar ve yerçekimine daha az karşı koyar.hafif pellette rüzgardan çok etkilenir.artık deneyip göreceğiz.galiba 5.5 mm geçme zamanı geldi...
-
o tüfek artık senin işini görmez,seni tehlikeye sokar.bakımını yapıp dekoratif olarak kullanmak daha mantıklı
-
eskiden olsa dürbünü yurtdışından getirmeniz iyi olur derdim.ama şimdi gümrük kotası yüzünden o iş zor.bütçeniz kısıtlı ise 2. el scop lara baksanız iyi olur
-
-
arpacığı bir kontrol et istersen.
-
selamlar çocukluğumdan beridir havalı tüfeklerle haşırneşirim. Alışkanlıktanmıdır bilemem ama hep 4.5 mm kullandım.Artık PCP de 5.5 mm geçmeyi düşünüyorum.uzun mesafede etkili olurmu?bildiğim kadarıyla 4.5 mm pelletler daha uzağa gidiyor. Önerilerinizi bekliyorum
-
arkadan bakılınca iki tane delik var o delikleri sivri uçlu kargaburun yada sekman pensesi olabilir,sökme yönünde çevirirsin, yalnız dikkatli ol sona geldikçe bastırarak sök,yada mengeneye tutturki vida fırlamasın,
tabii takması ayrı bir bela çünkü adi bir malzemeden yapılmış,diş kaçırısan yanarsın ,vidanın rahatlıkla döndüğüne emin ol
[Resim Engellendi: http://img841.imageshack.us/img841/6182/adszrs.jpg]Uploaded with ImageShack.us
-
eskiden bir ince Mehmet vardı yeşil kutulu (şu an piyasada olanlardan çok daha üstündü)onunla atış yapardık,
ileriki yıllarda kalitesi düştü kimisi yatağına sığmaz oldu ,kimiside koyar koymaz düşer oldu,
ince Mehmet'i vageçtik,çeşitli yerli mallarını kullandık ,
daha sonra onlarda aynı sonuçla karşılaştık,olmayacak böyle dedik avrupaya yöneldik
Gamoyla başladık atışlara ilk etapta güzeldi daha sonra gene umduğumuz başımıza geldi ,match pellet çok hoşuma gidiyordu bir baktım ince Mehmet gibi davranmaya başladı,pro magnumu denedim gene aynı sonuç,neler oluyor bu pelletlere illa pahalı pelletmi kullanalım hoş onlarda çok tutulunca sahteleri piyasaya düşeceğinden eminimneller oluyor ,bu soruna karşı neler yapıyoruz.!