mirket tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Optik işi çok kapsamlıdır. Bütçenize bağlı. Ben vortex diamondback kullanıyorum
Sizin kullandığınız tam modeli nedir hocam? El dürbünü çıkıyor böyle yazdigimda
-
bu tüfeklerin hangisini seçerseniz seçin pompa ilem dolduracaksanız hobiden soğutacaktır.
herkül zaten başlı başına bir hava canavarı.
bt 65 de güçlü olsun derseniz 15 atışta bir hava basmak zorunda bırakır.
benim önerim kral süper jumbodur
Herkulden vazgeçtim hocam bt 65 ilede bı denemek istiyorum baktım gerçekten çok zorluyor karbonfiber bir tüp alabilirim taşıması kolay olsun diye kral süper jumboyuda araştıririm tavsiye eidyorsaniz birde bt65 için ortalama 100 metrede kullanabileceğim bir dürbün onerirmisiniz
-
Imkanin varsa yerliden uzak dur.
Hocam Hatsan çok kaliteli diyorlar sizce uzakmi duriyim? hangi marka önerirsiniz?
-
Tüp toplu taşımada tabiki ağır olur. Hercules 666 dürbünle beraber 7 kiloyu buluyor. Bt65 o kadar değil. Pompayla dolumu bana göre normal o kişiden kişiye değişir.
Teşekkürler hocam başlangıç olarak bt65le basliyalim ilerde belki herculuse geçebilirim
-
Baya baya zor. Bt65 sana uygun bence pompayla dolum için
Tüp taşımam zor olurmu toplu taşıma ile bt65 içinde çok zor olurmu pompa ile dolum
-
Keyifli bir atış istiyorsan Hercules 666 ama çok hava harcar harcadığı gibide tahribat mesafe konusunda hakkını verir.
Kendi taşıtim yok malesef o yüzden tüp taşımak benim için zor olur diye düşünüyorum pompayla kolay doldurabilcegim bı tüfek istiyorum pompayla doldurmak çok zor olurmu herculus için
-
-
Bu tüfekler ile av yapmak yasak hocam
Teşekkürler diğer konular hakkında bilginiz varmı?
-
Hepinize merhaba arkadaşlar bu hobiye girmeyi düşünüyorum tüfek seçiminde zorlanıyorum biraz sadece internetten dinlemekte yeterli olmuyor buradaki bilgili tecrübeli kişilerle konuşmanın daha çok yardımcı olacağını düşünmekteyim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
1 herculus 666 ile bt65 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
2 bt65 elit 6.35 tüfeğinin etkili menzili ve isabet oranı nedir?
3 pompa ile doldurmak çok yorucu olur hobiden soğutur diye duydum onun için tüp almayı düşünüyorum tüp fiyatları ve avantajları nelerdir?
4 bu tüfeklerle av yapmak için herhangi bir belgeye ihtiyacım varmı?