immortal67 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tamam hocam evin önü 20 metre. Evin önünde harcarım bunları. Dürbünde takmadım şimdilik dampa ayak aldım. Birkaç yüz mermi sonra dürbünüde takarım fakat 4x20 dürbün gerçekten çok kötü para verecek şey değil yanında veriliyor diye aldım.

Evet hocam gerçekten kötü yuvaya tam oturmuyor bile. Alışma süreci olduğu için bunları aldım. 1400 pelet var elimde bunları hedef hassayieti gözetmeden atmayı sonra kaliteli pelete geçmeyi düşünüyorum. Eğer hiç kullanma derseniz dediğiniz peleti alabilirim.

Deneme imkanım yok hocam. Burada 4 av bayisine gittim ellerinde 1 2 model var pnlarda airtac mod 80 birindede sadece mod 125 vardı. İsabet için dominator şart gibi birşey o zaman dominator alırım. Fazla düşünmeye ferek yok dampa ayak siparişide veririm. Kampseti.com da buldum fazla stok yok. Av bayisiyle bir konuşayım 4x20 yerine başka dürbün koyabilir mi eğer kabul edilmezse bir süre 4x20 ile idare etmem gerekecek. Alpaslan hocanın videosuna baktım. Gerçekten her yömüyle incelemiş.

yaylılarda qe namlu vs çok verimli değil. Ses çıkıyor.. bir pcp gibi sessiz değil. Sesi azaltmak istiyorsanız ağır pellet atacaksınız. Pellet 1050 fps hızını geçti mi av tüfeği gibi ses çıkartıyor. Mod 87 dominator ile kıyasla daha sessiz değil ...

Anlıyorum. Tanıtımında yüzde 50 ses azaltma deyince fazla ses yapmaz sandım. İsabeti nasıldır hocam. Eğer isabeti domnator gibiyse gücünün daha az olmasını göz ardı edebilirim.

mod 125 büyük ve hantal.. Ama güçlü.. Mod 87 daha hafif isabeti de güzel orta sınıf güçte.. 200w orta sınıf güçte ama alttan kurma olduğundan dolayı çok isabetli. Grupman ve güç olacaksa 200w derim ben. Kısa mesafe 4x32 olur 4x20 çöp. 3-9x40 da baya işinizi görür. 4-12x44 dan daha büyük bir dürbün takmayın. Mutlaka da dampa ayak kullanın. Hatsan protector veya yatagun dampa olur. o zaman baya verimli olur.

Mod 125 güçlü olduğunu öğrendim almaya niyetim yoktu fakat 2. Eli 2 aylık ve 3500 tl olduğu için olabilir mi demiştim. Dominator 200W dediğiniz gibi gerçekten isabetli istediğim gibi bir tüfek ama ağır ayaktan atışa uygun değil. Mod 87 hakkında pek bilgi bulamadım ama isabeti dominatöre yalınsa daha sessiz olması hafif olması aklımı çeliyor. 87 hakkında başka bilgi verirmisiniz. Güç haricinde dominatöre yakın grupman yapar mı ? Özellikle komşuları rahatsız etmeyecek olması ilgimi çekti.

Benim açımdan gücün çok önemi yok grupmanı iyi olsun 50 metreye kadar vursun yeterli. önerdiğiniz tüfeklere baktım. Diana benim için çok pahalı dominator 200w ve mod 87 vortex aklıma yatan modeller. Dminator ve x 20 stokta pek bulunmuyor. Size sormak istediğim başka bir şeyde 2. El 2 aylık mod 125 sniper vortex buldum. Satıcı bana yakın oturuyor. Mod 125 e eh işte demişsiniz. Mod 125 , mod 87 ve dominator arasında kaldım. Sizce hangisi bana uyar ? Vede 4x20 dürbün ne kadar yeterlidir ?

Ben olsam şarjörlü almam. Gamo nun çok güçlü tüfeklerini de tercih etmem. Bende Gamo Hunter 1250 vardı . Büyük ağır ve fazla güçlü ( kontrolsüz güç) Çok zevk vermedi. Bu arada Gamo markasını da çok büyütmeyin gözünüzde.

Gamo da sevdiğim tüfek kesinlikle CFX. Alttan kurmalı ve çok isabetli. Crosman tüfeklerine de bakabilirsiniz. Onlar da çok başarılı.

Ya da ikinci el Diana ( alttan kurmalı tercih edin örn: mod 460 ve mod 470 gibi ) veya Weihrauch (77K veya 97K) alın keyfinize bakın.

Yerli isterseniz Hatsan Dominator 200S çok çok başarılı. Kısa mesafe atacaksanız 20-30-40m 4.5mm tercih edin. 40-50-60m atacaksanız 5.5 mm alın.

6.35mm bu kategoride fantezi. İnanılmaz verimsiz. 6.35mm de PCP'ye geçmeniz gerek.

Cevabınız için teşekkürler. Şarjörlü olanın internetten videosunu izledim gerçekten hızlı. Fakat servis sıkıntılı sanırım küçük ilçede yaşıyorum sorun yaşarsam çözmesi zor. Cfx dediğiniz gibi güzel diyorlar ama çok yavaş atılıyor gibi alttan kır sonra mermiyi koy at derken çok yavaş geldi bana. Crosman bakmadım. Müstakil evimin önünde 20 metrelik bir alanda hedef atışı yapacağım. İleride aracın bagajına atıp 80 100 metre atışıda yaparım. Benim baştaki niyetim striker 1000s almaktı ama daha kaliteli bişey alayım diyerek bütçemi zorladım. 12 -13 bine kadar çıkabilirim. Gamonun birkaç kırmalı modelin gözüme kestirdim. Size onlarıda sormak isterim. Değerli görüşleriniz almak için.

Gamo Hunter 1250 grizzly , amiral gemisi budur şuan satışta var mı, joule kısıtlaması tabimidir bilemiyorum.

Bahsettiğiniz tüfek satışta ama şu anda fiyatı 19 bin beni fiyat olarak epey aşıyor.

Linkteki ürün fiyat ve özelşik olarak ilgimi çekti.

Şarjörlü olduğu için bütçemi zorlayıp bunu da alayımmı bilmiyorum. Arıza durumunda servis sıkıntısı olabiliyormuş sanırım.

Gamo Speedster IGT 10X Gen2 Havalı Tüfek 5.5mm | Gamo Store
    On atış kapasitesi, sıfır yeniden doldurma ve yepyeni hızlı doldurma özellikli bir kundak bölmesine sahiptir. Gamo Speedster IGT 10X Gen2, daha akıcı bir…
    www.gamostore.com

resmi servisi yok... olduğu zamanda da hep parca sıkıntısı oluyordu

Sık arıza yapar mı sizce kalite olarak bütçem gamoya yetiyor. 10 şarjörlü olan modeli var. Gamo Speedster IGT 10X Gen2 şarjörlü olduğu için sıkıntı olurmu bilemiyorum.

Kırmalı gamo marka tüfek almak istiyorum. Gamo Speedster IGT 10X Gen2 ile GAMO CFR Whisper IGT dikkatimi çekti. Wishper şarjörlü uzun kullanımda sıkıntı yapar mı ? Ucuz Pcp yerine kaliteli kırma almak istiyorum. Diana bütçemi aşıyor gamoda bana uygun başka modeller var. 15 bine kadar neyi tavsiye edesiniz ? Servis konusunda sıkıntı oluyor mu ne dersiniz ?

Evimin önünde hobi amaçlı atış yapmak istiyorum. 20 metrelik bir alanım var. Uygun fiyatlı olmasından dolayı hatsan striker 1000s düşünüyorum. Direkt mod 125 mi alsam striker mı karar veremedim ? Farklı önerilerinize de açığım. Dürbün ile kullanmak istiyorum fakat 20 metre için dürbün gerekmez derseniz sonra alabilirim.

Teşekkürler hocam fakat tabanca bakmamıştım hiç. Hafta tatillerinde uzak atışta yapabilirim ilk tercihim tüfekten yöne olacak sanırım. Ama ileride tabancada alabilirm tavsiyeniz için teşekkürler.

Evimin önünde hobi amaçlı atış yapmak istiyorum. 20 metrelik bir alanım var. Uygun fiyatlı olmasından dolayı hatsan striker 1000s düşünüyorum. Direkt mod 125 mi alsam striker mı karar veremedim ? Farklı önerilerinize de açığım. Dürbün ile kullanmak istiyorum fakat 20 metre için dürbün gerekmez derseniz sonra alabilirim.