Goktan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhabalar bu konuya yeni ilgi duyan biri olarak bu tüfek ilgimi çekiyor. Merak ettiğim konu ise bu tüfeğin hatsanstore da verdıgı bılgılere göre atış gücü gene websitesindeki pellet/solid agırlıgına gore 75 cıkıyor.

Ancak https://www.kolayav.com/urun/hatsan-fa…li-tufek-6-35mm gıbı farklı ınternet sıtelerınde gordugunuz gıbı 156 jule guc uretır yazıyor. 156 jule guc uretmesı ıcın kendı sıtedındekı rakkamları 70 grain solıd veya pellet atarak yakalaması gerekıyor. Gene yenı baslayan bır arkadasınız olarak bazı sayfalarda turkıyede jule kısıtlaması oldugunu okudum ama net bır bılgıye ulasamadım.

Bıraz karısık oldu ancak halı hazırda ılgılendıgım tufegı sattıgınız ıcın sormak ısterım , turkıyede calıbre kısıtlaması var evet ancak Jule kısıtlaması varmı ? ve bu tufegın urettıgı jule neden kendı uretıcı fırma sayfasındakı verılere gore 75 jule ıken , dıger sayfalarda 156 jule gıbı rakkamlar yazılıyor ? 70 graın bullet oldugunu bıle bılmıyordum acıkcası ?

Bılgı verırmısınız ?
    Guzel satıslar dılerım