Bu dürbünün minimum ve maksimum atış menzili nedir ?
mrtsen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
meskun mahal dışında av yapmadığınız ve kimseye zarar vermediğiniz sürece kimse size bir yaptırım da bulunamaz.
Özellikle gıcıklık yapmak isteyen bir görevliye denk gelme ihtimaline karşılık diyelim Cemal Bey.
-
İçişleri konuyu asayiş yönünden ele almış. Aynı soruyu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına da yöneltin.
Aslında niyetim sadece hedef atıcılığı. Bunun içinde dağ başına çıkmadan meskûn mahallin 300 500 metre dışındaki alanları değerlendirmek için yazmıştım. Avcılık ile ilgili bir arayışım yok.
Ama şunu bilmek isterim; mesela atıyorum apartman bahçesinde fare istilası var. Bunları itlaf etmek için tüfeği kullanmak suç mudur? Av yapmak yasak ama av hayvanları sınıflandırılmış mı ? (Şerçe, fare , karga gibi hayvanlar da aynı kapsamda mıdır ?) -
Ben de ne olursa olsun gerçek tüfeği görmeden, dokunmadan , ağırlığını hissetmeden alım yapmamalarını tavsiye ediyorum.
-
Merhaba,
PCP tüfek aldığımı, hedef atıcılığı yapmak istediğimi, faturası yanımda olmak kaydıyla cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamak için nelere dikkat etmem gerektiğini içişleri bakanlığına sordum. On gün kadar sonra aşağıdaki şekilde yanıtlandı, bu yanıtın çıktısını alarak bunu da fatura gibi yanımda taşımayı planlıyorum. Olası bir ceza girişimi veya ceza durumu sonrasında itiraza referans göstermeyi hedefliyorum.
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkez’e göndermiş olduğunuz müracaat metninde geçen konuyla ilgili olarak 2033/11 silah işlemleri genelgesinin genelgesinin spor ve nişan tüfekleri başlıklı 46. maddesinin spor ve nişan tüfek ve tabancaların edinimi, bulundurulması ve taşıması herhangi bir belgeye tabi olmadığı, 18 yaşından küçüklere satışı yapılamayacağı; park, meydan, cadde ve sokaklarda görünür bir şekilde taşınamayacağı belirtilerek bu hususlara aykırı hareket edildiğinin tespiti halinde kabahatler kanununa idari işlem uygulanır hükmü doğrultusunda hareket edilmesi gerekmektedir. bilgilerinize sunulur -
Üye oldum hocam, ilk tüfek aldığımda baya problem yaşadığım bir alandı. Güzel anlatım olmuş.
-
Fatura yılı nedir
-
Merhaba arkadaşlar;
Kafama takılan bir kaç soruya cevap bulmak için bu konuyu açıyorum.
Kısa süredir Bt65 5.5mm kullanıcısıyım 255cc tüp 300 bar basınç ile test ediliyor diye biliyorum.
200 bar tüpe 200+ (220-250) bar dolum yaptığımız da ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir?
BT65 oldukça fazla hava tüketen bir silah, hava çıkış ayarı yapmak mümkün mü?
Silah oldukça güzel ama 200-100 bar arası ortalama 20 atış ancak yapıyor, tam dolu tüp ile ortalama 70 atış yapılacağı yazıyor, ancak bu atışa ulaşmak çok mümkün gibi görünmüyor, bunun için bir çözüm var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba hocam, bende de aynı tüfek var. Geçen fabrika ile konuştum 200 bar ile 50 bar arası minimum 50 ortalama 60 atış yapabilmeniz gerek, aksi durum varsa servise gönderin bakalım dedi. Bildiğim kadarıyla bu tüfeklerin tüpü sökülebiliyor, o kısmı gevşemiş olabilir mi?
Son olarak bende pompa ile doldurulabilen en güçlü tüfek olduğu için bt65 tercih etmiştim ama scuba tüp alınca çok rahatladım, -
Merhaba,
İsmim Murat, 39 yaşındayım. Bursa’da özel bir firmada yöneticilik yapıyorum. Haftasonu hobi amaçlı hedef atıcılığı yapmak için bt65 elite ile hobiye başladım. Mudanya’da uygun zeytinlik alanlarında atış yapıyorum. -
Merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce hatsan bt65 full set (dürbün,bipod,pompa) ile hobiye başladım, 17 yaşındaki yeğenim ile atışlar yapıyoruz hedef kâğıtlarına. Kurma kolundaki güçlük beklediğimden fazla çıktı daha kolay kurabileceğimiz 250 barlık bully tarzı bir tüfek ve scuba tüp alayım istiyorum,
Bursa’da yaşıyorum, av bayileri bu şekilde takas yoluna gidiyor mu bilginiz var mı? Grupmanı iyi, güç olarak tatmin edecek (150 metreye kadar güçlü atış) ve sorun yaşamayacağım marka model önerileriniz ne olur ? -
dikkat et kronik bir arızadır, ben çok uğraşmıştım zamanın da, sürekli aynı yerden aynı sorunu yapıyor, valfin değişmesi gerekiyor, o valfte bir sıkıntı var, çok uğraştım onunla ilgili, bu yüzden forumda zamanında açtığım konular var, onu yapacaklar tekrar atışa gideceksin ve yine kaçıracak arkadaşım. Tecrübe ile sabittir. Geçmiş olsun.
Garanti kapsamında çözüm bulmuyorlar mı?
-
Hocam bt65 elite ile takas düşünür müsün? 1 aylık silah