Rob tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Benim için yaylı asla ölmez diana mod 350 vardi gamo cfx vardı cok güzel zamanlar geçirdik al kullan, teferruatı yok igt sistemler çıkmış merak ettim onlari denerim bu forumun bir organizasyonu olmuştu zekeriya köyde güller vadisi diye biyerde gitmiştik her yaştan insan vardı,

Arkadaşlar yorumlarınızı dikkatle okuyorum ama ikinci elde ne diana ne hw ne de gamo gibi tufekler yok, ne oldu böyle eskiden onlarca ilan olurdu, av doga diana distribütöruymus sitesibe girdim bir adet stokta tüfek yok, komando av varmış cumartesi karakoye gidip gamo bakacağım fırsatım olursa, sanırım 20 sene önceki hevesli nesilde kalmamış buna paralel pazarda daralmış, tabi yüksek yüksek fiyatlar da cabası

Merhaba yeni üye oldum ama yeni üye değilim, 15, 20 sene önce zekeriya köyde de bir organizasyon olmuştu katılmıştım, oğluma atış öğretmek icin bir havali almak istiyorum, yardim gerekecek cok ara vermişim, diana distribütöru kimdir kim satiyor gamonun distribütöru kimdir nette bir bilgi bulamadım, eskiden her türlü urun vardı simdi fazla ithal yok sanırım stoklarda.