Büyükçekmece - Eskice çiftliği arasında çok güzel yerler var fakat Büyükçekmece belediye başkanı yanaşır mı ?
syntx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
webley patriot yeni nesil kullandım, şu anda halen kullanmaktayım ve memnunum.
-
boğaz çapı 25.4 yeterli olacaktır
-
Ben şu an AT44-WX10 kullanıyorum, yaylıdan pcp ye geçiş için güzel. Forumda 2. el at44 ler mevcut göz gezdirirseniz set halinde satılıyor ve fiyatları da uygun.
-
Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz :FX airguns T12
-
Bir kısmı sert plastik malzemeden yapılıp, hafif olması ve ard arda 5-6 şarjör mermi atabilmesi herhalde artılarıdır.
-
Çok abartı gibi geldi bana
-
Kullandıktan sonra silikon sprey ile temizlerseniz paslanma veya oksitlenme olmayacaktır.
-
Hangi Evaymış o 1315 fps atan ve neyle atıyormuş? 9~10 grain pelletler ile hiçbir vidayı gevşetmeden AT44'de atar o kadar... 16~18~20 grainlerde ne yaptığı önemli...
Sevgiler,
Gayet açık anlatılmış
-
hayırlı olsun, dürbünle alkalı tecrübelerini aktarırmısınız?
-
Bildiğim kadarı ile stokta bulunmuyor.
-
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun
-
Iyi arastirip almak lazim, zaten forumumuzun guzel yani da o. Tecrubelerimizi, yasadigimiz sorunlarimizi paylasmak. Iyi bir arastirma ile o tufek hakkinda yorumlari ogrenebilmek idi. Mevcut durumu Hatsan Rezaleti diye aciklamak bence azicik abartili olmus.
-
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
garett ve forget in gücüne inanırım......
-
-
nesil olarak bilmiyorum ama bendede aynı tüfek var sadece tetik altın sarısı namluda ki yazılar aynısı ve eski değil.