Nikula 4*32 kullanıyorum.Tavsiye ederim.Görüntüsü net ve kullanımı kolay..
Komiser tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi var a rmer da 177.cal var..Almak isteyenlere ama 20tl..
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bakalım diğer hobidaşların yorumlarınıda almak isterim.
Ama Yarın bişe olmazsa gidip almayı düşünüyorum. -
Abi crosmanın aynı pelletinde mi bahsediyoruz acaba??
İçinde 500 adet pellet var.
-
Cevap veren abilerime teşekkür ederim.Yarın gidip Crosman alıcam.
Jsb-AA-FX hep öğrenci adama pahalı gelen pelletler.10tl yi geçmeyen
uygun en iyi pellet crosman sanırım..O zmn bizde crosman alıcaz demektir
Selamlar.. -
Ustalar pellet alıcam bi fikir alyım forumdan dedim.Sizce Crosman Pointed(tnk kutu)-Norica apche-Gamo ts10 pelletler nasıl?Hangisini önerirsiniz?
Gamo pro hunter kullandım fena bi pellet değildi.Birde 10tl'yi geçmeyecek diğer pellet önerilerinizide almak isterim.Saygılar-Selamlar -
Hayırlı uğurlu olsun abi.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Abi avrupa tüfek,avrupa tüfektir..Satarken zararın biraz daha az olur.Bizde ata neo12 aldık gayet başarılı bir tüfek..
Hafif ve kibar..32 gr attık Sterling marka,tutukluk 0..Kinetik olduğu için temizlemesi de kolay..Armsan da iyi tüfek..
Ama biz gazlı olduğu için temizlemeside zor olduğundan atayı seçtik.Avrupa tüfek konusundada 2.500 tl civarında
Browning otomatikler var bence onlar daha iyi..Fakat av için 12.cal tavsiye ederim.Fişek seçeneği bol çünkü..Kolay Gelsin.. -
Abi bence 36.cal bi tek kırma alın. İşinizi görür 15-20 m saçma menzili var.
-
Abi Safir de tutukluk yapma ihtimali var..Ama Hatsan mekanizma olarak Safirden üstün..
Eğer böyle bi tüfek almayı düşünüyorsanız Hatsanı alın memnun kalırsınız..Ama M-16 gö
rünümlü olsun derseniz Akdal MKA 1919 model tüfeğe bakmanızı öneririm.Hi..lal av'da 1.700tl
Fiyatı var..Bence Safire tercih edilebilecek bir tüfek..Kolay gelsin. -
Abi bahsetdiğiniz mesafede 5,5 daha etkili olur.Bence 4,5 gerek yok.
Ama illaki 4,5 olacaksa Evanix'in vs gr.olarak ağır pelletleri var.
Bu pelletlerle yakın mesafede büyük tahribat yapabilirsiniz.. -
Abi bence jet tüfeklerinede benziyor.Smk olduğundan emin değilim.Ayrıca bullet abimede teşekkür ederim resmi yenilediği için.
-
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Atış videonuzuda en kısa zamanda bekliyorum abi.
-
Abi çok güzel olmuş.Gomalak cilasının da etkisi büyük olsa gerek.Musa abi'nin de eline sağlık İsabetli atışlar dilerim.
-
Verdiğiniz Bilgilerden Dolayı teşekkür ederim.
-
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler abi.Şuan zaten gamo whisper X kullanıyorumda İlerde inş pcp'ye geçeriz. Adanada iki tüfekte 1200 fps görünüyordu.O bilgi yanlış bir bilgimidir yani?Eğer ki bilgi yanlışsa stoger x10'un fps'si kaçtır?Bilgilerinizi bekliyorum
-
Merak ettiğim bir konu var ve sizlerle paylaşıp bilgi almak istedim.
Konu şu;Başlıkta bahsetmiş olduğum 2 tüfek arasındaki fark nedir.
Fps leri aynı 1200.Özellikleri aynı o zaman fark ne?
Bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırmısınız?
-
Abi bence önce atış mesafeni belirle yakın mesafede tahrip istiyorsan 5,5 ama uzak mesafe çalışıcam derseniz benim kanaatim 4,5 olur.Ayrıca 4,5 un deliciliği daha fazladır.Çünkü 5,5 çıkış hızı az tahripi fazladır bundan dolayı deliciği azdır ve uzak mesafede saçma agırlığından dolayı düşme yapar.4,5 rüzgarda sapma yapar ama rüzgar az veyahut hiç olmadığında istediğiniz uzaklığa isabetli atış sağlarsınız.tabiki bu biraz sizde,kullandığınız saçmada hava şartlarına da bağlı.GAMO tüfek olayına gelince ben kendim gamonun 2 tüfeğini kullandım ve gayet memnun kaldım.2 side 4,5luktu.
Gamo CFX 4,5 sanırsam 1000fps güçte bir silah.Bu silaha 5,5 ağır olur.Kendi tüfeklerimi alırken incelediğim kadarıyla sağlam bir tüfek gibiydi.Uzun lafın kısası eğer tüfeği beğenip benimsediyseniz 4,5 luğunu alıp kullanabilirsiniz.Ama şahsi fikrim gamonun başka modellerinede bakmanız.Gamo hunter 440 gibi..
-
ewt 4*20 sabit oluyor.
-
Teşekkür ederim.