Foto yukleyemedim istiyen olursa ayrıntili fotolarini atarim
0553 227 18 80
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Foto yukleyemedim istiyen olursa ayrıntili fotolarini atarim
0553 227 18 80
Lw namlusu özel siparis uzerine fabrikadan alirken yaptirilmistir. Sonradan ekleme oynama yoktur.
Sifiri 33 bin tl
Düşünen olursa 25
Sıfır ayarindadir ...
Farkli bir model alacagim için satılıktır.
Dürbun ve ayaklar verilmicektir.
Elinize aldiginizda ve gercekten görsel olarak güzel bir silah.
Satin almaya bayiye gittigimde tupun degişebilirligini görmek icin tup kismini cikarinca gercektende iscilik olarak cok zayif oldugunu tup diş yuvasindaki aliminyum çapaklari görünce o an silahtan sogudum...
Kurma kolundaki boşlukta cabasi oldu ve Almaktan vazgeçmiştim. Buradaki yorumlarida yeni gördüm ve iyiki almamişim diyorum...
Tam olarak gen1 ile gen2 arasindaki fark nedir. Hangisini tercih etmeliyim?
cok guçlü ve stabil atişlari var ben memnunum
250 bardan 100 bara 120 atiş yapiyor
Siz sipariş verirken guc ayarini kistirip daha fazla atiş yapabilirsiniz. Ben özellikle istemiştim güclü olmasini ama gerek yokmus bukadar guclu olmasina.
Ön500+arka425
Tşk ederim Sanirim regülatör demek istediniz ? ...hercules Qe modelinde dahili moderatör(susturucu) old için boyuda yaklaşik 20cm daha uzun yani namlu uzunluklari ayni sayilir bigmax de moderatör istege bagli takilabiliyor hercullde üzerinde sabit mevcut...
Virüs ve sokaga cikma yasaklari yuzunden Grupman denemesi henüz yapamadim ??
Tşk ederim
bigmax X sadece karbonmuş ama sagolsunlar fabrikayla iletişime geçtik kirmadilar ...
Tşk ederim. Gücü hercule cok cok yakin. Ama Bigmax X bana göre daha avantajli hafifligi , 20 cm kisa olmasi moderatör takilinca ayni boyda oluyorlar ama taşima acisinda ekstra avantajli ... ben ahşap yaptirdim exstra güzel oldu
bigmax X çikti hercules tadinda cok hafif ve kullanişli hercules ile gezemezsin ama bigmax X ile cok rahat yorulmadan gezebilirsin tüfegi alali 2 gün oldu çok begendim. Tek eksisi bir önceki bigmax gb hava kısma olayi yok güc icin onu kaldirmişlar