FX'ler Air Arms'lar geldikten sonra çıkan tartışmalar aklıma geliyor tam bir çifte standart. O zamanlardan aklımda kalan bazı cümleler şöyleydi "Yurtdışı fiyatıyla aynı olmalı bu fiyata satılır mı" bir başkası aklınca hesap kitap yaptıktan sonra " Ayda bir tane tüfek satsan yeter ohh gel keyfim gel" gibi cümlelerdi. Katresu hayır cemiyeti ya kira, vergi, maaş vb. giderleri yok bazı hobidaşlar silahların maliyetine satılmasını istiyordu. Şimdi yine aynı kişiler başka firmanın yüksek fiyatlı satmasına "olacak o kadar adamların giderleri var artı bir miktar kâr koyacaklar tabiki" diyor. Aslında çok kızmamakta gerekiyor nedense bizim insanımız bu iki yüzlülüğü her ortamda yapıyor.
Lafı sanırım bana attınız...
Bazı sorularım var ortaya...Üzerine alınan alınır...İsterseniz siz kendi üzerinize alın Erkut...
-Benden önce neler yaptınız, neler yaşadınız, dayak mı attınız, dayak mı yediniz bilemiyorum ama...
-Neden tüm forumlar arasında sadece burada paranoyaklar bol? Neden diğer forumlarda sevgi ve saygı ile karşılandığım halde sırf burada Sn Erkut veya başka şüpheciler tarafından "gene aynı kişiler" geldi. "Zaten siz busunuz" tarzında mesajlar görüyorum sürekli?
-Neden foruma üye olduğumda "Hatsan şöyle iyidir" dediğim gün "Hangi amaca hizmet ettiğin belli" diye karşılık aldım?
-Diğerleri ile aranızdaki kavgalar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor arkadaşlar (ister diğer forumlar, ister diğer dükkanlar)... Ne katresu ne de arme r babamın oğlu değil...Eğer aranızda kavga varsa da ne haliniz varsa görün...
Paylaşım ve bilgi için geldiğim forumda doğru bildiklerimi söylemek için de ne şahsınızdan ne de bir başkasından izin almam Erkut...
Her türlü çekişme beraberinde bölünmeyi getiriyor...Gördüğüm kadarıyla da havalı silah camiası önce çekişmiş sonra bölünmüş. Fakat (bilhassa burada) büyük yanlış olarak gördüğüm nokta şu ki "birileri devamlı diğerlerini ötekileştiriyor." Gene gördüğüm kadarıyla markaya sataşmalar "üyelere sataşmalara" kadar varmış (sadece burada)...Bazı kişiler hadlerini bilmez davranışlar içinde ya da bir yerlere daha şirin görünmek için zevzeklik peşindeler...
Şüphe ettiğiniz üyenin kim olduğu en çok bir iki günde rahatlıkla tespit edilebilir...Siz değil ama adminler yapabilir bunu...
Bence gafil tespitler yapıp tarafıma gereksiz sataşıp sinirimi bozacağınız yere çalışın ithal edin sizden alsınlar...