yinede çok sevimli bir hayvan olduğunu kabul etmek gerek.
erdinç aklında hayırlı ve az vahşi bir çözüm niye gelmiyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
yinede çok sevimli bir hayvan olduğunu kabul etmek gerek.
erdinç aklında hayırlı ve az vahşi bir çözüm niye gelmiyor
harbi çekmeden namlunun tam olarak temizlenmesi mümkün değil.
Neyse o bir yana da yivli bir 30.06 için bir dürbün alacak olsak nasıl bir dürbün seçmeli..Havalı için tercih yapacağım özellikleri biliyorum ama bu durum 30.06 için nasıl?Ne gibi özellikleri olması lazım.Yardımcı olabilecek arkadaşım var mi?
30.06 tüfekle kalkıpta sağa sola keyfi atışlar yapmayıp av yapacağınızı düşünerek 1.5 büyütme ile başlayan dürbünleri tercih etmeniz 10-12 max olacak şekilde kesinlikle mildotsuz bir dürbün almalısınız.
mermi manyağı yaparım terimi bu mudur??????
çeken arkadaş biraz daha az titretseymiş keşke
bu arada 12 kalibre tüfek 40 kg civarında teper.
300 win yanınızda atıldığında da yarım gün kulağınız çınlar
Bu iki kalibre arasinda kaldim. Av icin degil uzun menzilde atis yapmak icin kullanacagim. (Ciftligimde buyuk bir alan var.) .300 win mag kalibresinin cok tepmesinden korkuyorum. .308 az tepiyor galiba videolardan arastirdim. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Her turlu ozellikleriyle beraber nedenleriyle yazarsaniz memnun olurum.
hayatınızda herhangi bir yivli tüfekle atış yaptınızmı?
dürbünle yapılan atışlarda dominant göz sorun olmaz. çift göz açık yapılan trap ve skeet atışlarında evet etkisi vardır.
magnum fişek atma isteği nedendir bir çözebilsem
mukayese biraz yanlış bence. bazı yorumlarda yanına yaklaşamaz gibi ifadeler var. ben 2 silahıda deneme fırsatı buldum. kullanım kolaylığı açısından daystate daha kullanışlı bir silah. isabet konusuna gelindiğinde eğerki daystate e de regülatör takılsa benzer sonuçlar vereceğini düşünüyorum.
kalkıpta jsb 16 -18 gr pelleti daystate ile atmıyorsunuz . american muscle car arabalar gibi bu silahtanda beklenti bu yönde olmalı. o güçte o kadar isabetli atan başka bir silah varmı onuda sormak lazım ustalara.
steyr süper bir silah. ama daystate bir başka . sanmıyorumki başka bir havalı silahta o hissi verebilsin.
Temiz kullanılmış Alman malı 2004 yılında Frankonia-Almanya dan alınmış dürbün.Dürbün göbek çapı 30mm.dir.
Monte edildiği tüfekte geze temas eden objektif nedeni ile ön objektifin altında az bir iz var.Monte edilince dikkat çekmeyecek bir iz.Bunun dışında dış yüzeyinde herhangi bir kusuru yoktur.
SON FİYAT 800 Euro dur.
(yıkık durumda)
ZEİSS WİCTORY 3-12X56 DİAVARİ M--T*
KIZAKLI .EAW AYAKLARI İLE BİRLİKTE SIFIRA YAKIN DURUMDA,ÇİZİKSİZ LEKESİZ,GARANTİLİ
1700 EURO,
gibi fiyatlar var piyasada
epey yıpranmış kahles 3-12-56 dürbüne 1500 lira istiyolar . sizin istediğiniz markada 3000 euronun altında biraz zor bulursunuz
40 metre atışında hangi pelet kullanıldı?
yok ben okçuluk ile alakalı birini düşünerek söylemiştim ama
mont size (xxl) olarak sanki tanıdık birilerini anımsatıyor ama geriliir diye isim veremiyorum
bugün krono ile başlarız ORTAK RUH ve HAREKETE yarın çardak , buyük tabureler vs de alırız ama önce istanbul team gibi ortak harekete alışmak lazım bence......