kafasi tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

36 cal safir tufek ile 400m ye gozumun onunde ates edildi (domuz aviydi) merminin o mesafede etkili olduguna sahit oldum. 20m sanirim sacmali fisekler icindir ama ben 36cal sacmali fisekte gormedim cunku hep domuz avinda 36 cal ile karsilastim. 12 cal slug kadar guclu degil hatta enerji olarak yarisi kadar diyebilirim fakat domuzun kalbine nisan alirsaniz tek atista indiriyor.. Saygilarimla..

heeeyyyyyytttttt savulun

en yakın yer mühye sırtları herkesin bildiği çamlık 1 ve 2. batıya doğru kazanı geçince sağ tarafta ciğir köyü . doguda elmadağdan girip sağ tarafta edige köyü civarı ya aslında bir buluşmada anlatayım .buraya yazsam sayfalar dolusu çıkar

5 nolu şok takıldığında kurşun namluya sürtünmüyormu? 4,3,2,1 numaralı şoklarla kurşun atınca namlu nasıl hasar görüyor?

aynen öyle atılır . ama önerilmez . önerilmeme sebebi ise yukarıda yazıldığı gibi dişler namlunun genişliğinden daha içerde olduğundan ; namlunun şoklu kısmı şok takılmadığında daha az et kalınlığına sahiptir.

bu arada köylerdeki tüfeklerin tamamına yakını full şoklu dur ve cayır cayır tek kurşun atarlar ha doğrumu değil ama sorun olurmu olmaz. ben 2 numara şokla çoook tek kurşun attım.

mavzer ismi de bu silahtan gelir. selpak,nescafe gibi. bir kere atma fırsatım olmuştu ama hissiyatını ayırt edecek kadar tabanca deneyimim olmadığından bişi diyemiycem ama sesi bir başkaydı...

namlu kalitesi ve kaplaması yıllardır banada pek bi anlamsız gelirdi. daha sonrasında aynı gün ,aynı yerde ,aynı cins kuşa , aynı fişekle aşağı yukarı aynı mesafelere silah atma fırsatım oldu. bir markanın silahı ile atılan saçma hayvanları delip geçerken hayvanları kanatıp yaralı kaçmalarına neden oluyordu. pahalı iyi silahla atılan aynı fişek hayvanları kanatmadan girer girmez öldürüyordu.

atıcılıkta hiç bir önem arz etmezken avda meğer çok önemliymiş......

ha gayret başaracaksınız diyorum.

bencede birazcık daha zorlamayla bu iş olacak gibi .hatta bir iki gazeteye link te atılabilir.

kendini bilmez bir kişi yüzünden gölbaşı ava kapatıldı.

yine mevzuyu çok zorlayan bir kaç kişi yüzünden rifled slug namlular yasaklandı eeee artık darısı bizim s410 un başına diyorum. evde bakar bakar dururum.