Steyr'i olan kupa kızını kapar abi
evet onu farkettim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Steyr'i olan kupa kızını kapar abi
evet onu farkettim
safirin tek kurşunu ile 30 + grain pelletler aşağı yukarı aynı.
FEDERAL F412 RS -NAMLU ÇIKIŞ HIZI 541 M/SN
36 kalibre TEK KURŞUN -7 GR
SAFİR T-14 MODELİNDE TAVSİYE EDERİZ
iri bir azılının fiat 126 bis kadar olduğunu düşünürseniz ve bu hayvanın kıllarından faraş yapıldığını ve derisinin 2 parmaktan kalın yağdan olduğunu belki daha iyi anlarsınız. ha yok kardeşim ben gözünden sokarım derseniz veya ağzını açınca ağzından sokucam o zaman bişey diyemem.
basit tüfekten kastınızı anlayamadım ama yivli tüfeklerin en kompleksi bile sizin glad ın yanına bile yaklaşamaz. çok uyduruk bir mekanizma ile çalışır. altındaki şarjörden bolt yardımıyla namluya mermiyi sürer, ateşlendikten sonra bolt çekilir ve aynı işlem devam eder.
safir 36 kalibredir. yani ateşli silahların en küçük kalibresidir.dağdaki çobanın elindeki tek kırma tüfek 12 kalibredir. 36 kalibre ile domuza ateş eder ve vurursanız (50 metrede) büyük ihtimalle domuz vurulduğunu bile farketmeyecektir.böylelikle sizde vuramadığınızı sanıp ateş etmeye devam ederek doğanın ve dünyanın sessizliğini ve huzurunu bozmaya devam edeceksiniz. ab ülkelerinde yivli silah dışındaki silahlarla domuz avı yasaktır. sebebide hayvanı vurupta yaralı gönderme ihtimali fazla olduğu içindir.
forumda varmı bilmiyorum ama domuz avcıları domuzu vurduklarında vucutlarında bir çok tek kurşun ,şevrotin bulunur bir çok sezondan kalma.
yani işin özü safir hiç bir şekilde av silahı değildir.domuz vurduğunu daha doğrusu öldürdüğünü söyleyen varsada YALAN söylemektedir.
video yu her kim hazırladıysa süper olmuş eline sağlık.
ahhh bir gün ankaranında böyle bir ortamı olması dileğiyle ......
(ankara team orda olsaydı acaba podyumda kaçı olurdu diyede merak etmiyo değilim)
domuz avı icin süper
bu bir şehir efsanesi. ya siz hiç domuz görmediniz yada safirin gücü ve kalibresinden haberdar değilsiniz.
daanca gelebildim :))
bu arada off road cular ortamı sarmıştı..
bu arada yeni glad başarınkinin ikizi. dürbünü bile aynı
akşam üstü 17.00 civarında ateşten duman çıkmaya devam ediyordu ellerinize sağlık.
erdinç çok güzel söyledinde üveyik %90 ihtimalle gitmiştir vakti geldi çünkü.
akşam üstü oralarda olursan tanışırız. yeni glad alan arkadaşıda getiricem huzurlarınıza.
Peynir ekmekten başka şey yemedim
fırıncıyı veya peynirin tenekesini de yemediysen bu sefer bişi olmaz
sitede bunun hesaplanması için bir excel tablosu mevcut. biraz arastırsak ,kurcalasak .....
Yalnız burada kabahat silahın değil, fişeğin
abi elbetteki fişek de kusur var ama tüfeğin fişek yatağı düzgün bir şekilde sarıp sıksa , fişek ordan açılmaz
gözünüzü seveyim artık zorlamayın. ya pahalı fişek (yabancı) kullanın yada tek kırma veya süperpoze tarzı kapalı bir tüfekte atın.
sudi şeyhi çadırından çıkar ve belinden bu tabancayı çıkarır
beğeneni vardır mutlaka ama bana göre işlemede renklendirme ve özellikle altın kro işi geliyor bana.
her zaman bekleriz.
benide beklermisiniz ??
vay be ekibe bak..hepinize iyi atışlar...ben yarın merzifona kadar uzarım herhalde
sanırsam tüfek sıfır değil. çok bilinen bir marka değildir. eğerki çok iyi durumdaysa 3-4 lira gibi bir rakam eder ama alıcısı çıkarmı ??????
yedek parça vs allah affetsin....