esasında isteklerinizi güzel ifade etmissiniz. 100 m'den teneke kola kutusu %70 , 1-2 cm tahta 50 m den delip geçecek …… hem de 1000-2000 TL . …… Sorularım :
Tahta ne cins tahta bir kere .... ayrıca 1cm ile 2 cm arasında ve 1000 ve 2000 TL arasında çok büyük farklar (%100) var.
Ben 30 yıllık havalı tüfek meraklısıyım. bu özelliklerde tüfek olduğunu (bu fiyata) sanmam. Tabi aramızda AT44 ile 300-400 m'ye atan arkadaşlarmız da mevcuttur …. ne de olsa hepimiz atıcıyız.
Bakın size tavsiyem.
Atıcılıkta son yoktur bir tüfek alayım sonsuza kadar kullanayım diye düşünmeyin.
1000-2000 TL bütçe bence cok cok az bu istekleriniz için. PCP sadece tüfek almakla da bitmiyor. Pompa yada scuba alacaksınız (Muhtemelen scuba) doldurma aparatı da az para deil. Sonra 100 m'den kola kutusu %70 diyorsan en az 500 TL'lik durbun alman lazım (Bunu piyasayı yakından takip etmeyen birisi olarak söylüyorum belki de daha fazla vermen lazım yanılıyor olabilirim)
100 m'den kola kutusu deyince pelet bile çok çok önemli. Rüzgarsız hava bulman lazım. Ayrıca hepsini aldın diyelim sen hazırmısın buna? Okuman izlemen bol bol da atman lazım. Para vermekle iyi atıcı olunmuyor.
benim size tavsiyem orta karar bir dürbün (En az 250-300 lira) , 300 bar bir scuba doldurma aparatı ile alın. En güzel en güçlü en isabetli diye kastırmayın alın bir tüfek ufak ufak başlayın atmaya. Zaman içinde neyi istediğinizi daha iyi anlarsınız.