bende hts375 var .pellet bazen namludan taklalar atarak çıkıyor .kagıt hedeflerde denk geldi.bunun sebebi nedendir.
sıfır pelletlerdede avrupalar hariç yerlilerin etek çapları pek istikrarlı degil buda pellet yuvasına dar yada boş olması yada 2 kez kullandıgım pelletler yüzünden oluyormuş
ikinci problemim yerli üretim saçmalar bir kalem pili 10 metrede delip geçerken gamonun en üst model saçmalarından rocket,pro hunter , pro magnum ,ts22 bu pelletler sadece yarısına kadar deldi.heleki rocket tam fiyasko çıktı.ben bu pelletleri yakın mesafe denedimde bu problemlermi doğdu yada pellet agırlıkları silaha göremi fazlaydı çözemedim .yerli pellet 10 metreden 1cm suntayı deliyor birde sunta denemesini diger pelletlerle deneyecem .
kalem pili 2 atışda vurdum ilk atışda hedefi sag kenarindan vurdum 2 atış saglam oldu.hedef çin malı pilidi zaten elle bükülüyordu
diger problem ise ilk atışdaki pellet kafasına göre hedef noktasından 3,5 cm saga sola yukarı aşagıya gidiyor namlu soguk oldugundanmı sizce
bu sebebide buldum 2 hata 3 kez kullandıgım pelletlerdemiş problem .sıfır pelletlerdede avrupalar hariç yerlilerin etek çapları pek istikrarlı degil buda pellet yuvasına dar yada boş olması yada 2 kez kullandıgım pelletler yüzünden oluyormuş
aklıma takılanda askerde bize 200 metredeki kibrit kutusu kadar hedefin içine üçköşe üçgen olacak şekilde atış edin derlerdi sebebide namlu içindeki yiv ve setler den dolayıymış.mermi döndüğü için .bizim tüfeklerde 3 atışda üçgen oluşturması lazım degilmi
acemi birliginde 25 metre kirbit kutusu ve 200 metre göbek üstü yani yarım hedefe, usta birliginde ise 200 metre kirbit kutusu ,400 metre sadece kafa ve omuz üstü kamuflajlı hedeflere atışlar yapardık .
vaktinde av merakım vardı ördek ve ördekten büyük hedeflere saçma attıgımı bilmem desem yeridir tek kurşun kullanırdım şhavrotin yivli olanlardan, misketler istikrarsız gidiyor ,