Yardımlarınız için cok tesekkur ederim. Modifiye konusundaki ilk denemelerimi gamo 440 ve torun 5,5 üzeerinde denemeyi planlıyorum. Dianalarımı riske atmak istemiyorum.
salper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tavsiyeler için teşekkür ederim
-
Tufegın markası ne sorabilirmiyim ?
-
Peki sanırım bu geçici bir modifikasyon olucak, kalıcı bir çözün için ne önerirsin
-
arkadaslar selamlar, bri izmirlide burda var, karagöl tarafı atış i,çin uygun, dıger alanlar tavsıye edebılecegım hafta ıcı sasalı pıknık parkı (ama hafta ıcı yada kısın hafta sonu ), yamanlar, CEvre yolu uzerındekı içmeler koyu arkası. Bulusalım bır ara
Benım maıl xxxxxxx@windowsliveComYönetici Not'u : Mesajlarda Telefon numarası ve E-posta belirtilmesi yasaktır, mesajınızdaki telefon yada e-posta adresiniz silinmiştir, iletişim ancak özel mesajla gerçekleştirilebilir, Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.
-
Cok kullanılmıs bır tufekse yıpranmıs olabılır fakat az kullandıysan ve uzun suredırde kullanmadıysan sebebı paslanmadır, ıyı bır pas sokucu ve ardından harbı ıle namlu temızlıgı sorunu gıderır.
-
Sevgili forum okuyucuları, sahip olduğum diana mod 350 mag. ve mod 48 e modifiye yapmak istemekteyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.