s510 ile s410 arasındaki temel farklar nelerdir (5.5 için)
air arms sitesine 2 modeli de koymamış daha (s510 uzun namlu ve çift tüplü olan) ya da ben göremedim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
s510 ile s410 arasındaki temel farklar nelerdir (5.5 için)
air arms sitesine 2 modeli de koymamış daha (s510 uzun namlu ve çift tüplü olan) ya da ben göremedim
yatagun stoklarında 5.52 olarak air arms 18 grain 250lik pellet var gözüküyor
acaba bu pelletler neden tercih edilmiyor bilen var mı ???
500ü 25 yerine 30 tlye geliyor, bu yoklukta iş görür gibi duruyor
vallahi şimdi ted'i daha da çok sevdim
bu tip videoları siteye ekleyen arkadaşlar değişik tarifler de verirlerse vurduğumuz hayvanları mundar etmeyiz bari
Bunları görmezden gelip sadece pazar ve kar düşünerek silahlarında durmadan güç artırımına gitmek, yurdum Pcp severlerine yarardan çok zarar getirecektir.
Yakında evinin balkonundan kedi, köpek, hatta arkadaşlarını avlayan çocukların haberleri gazetelere düştüğünde, haftasonu buluşup grupman çalışması yapmak isteyen biz sportif amaçlı kullanıcıların alması gereken ruhsat ve izinleri düşünemiyorum bile.
sevgili ultra-flo kardeşim,
klavyene sağlık. gönlümden geçeni ama bir türlü kağıda dökemediklerimi aynen yazmışsın.
ve de ayrıca seni yaşından büyük olgunluğun ve hassasiyetin için de kutlarım.
ama işin umutsuz kısmına geldik şimdi; 2 kişi olduk topu topu bu hissiyatı paylaşan...
ft feet uzunluk ölçüsü 30.48 cm
lbs pound aynı şey ağırlık ölçüsü 454 gram
fpe foot-pounds-of-energy güç ölçüsü büyüklüğünü bilmiyorum, bir çarpan ile çarpılıp başka bir güç birimi olan joul çevrilebilir
umarım doğru çıkar yazdıklarım...
güzel soru
ön kabül :
pellet ağırlığı 18 değil de yatagun sitesinde dendiği gibi 16 grain ile hızların 630-770-980 fps olduğunu kabul edelim dolu hava ile
bc : 0.032
hız 630
zerorange 10 y
scope height 2 inch
için
barrel angel : 23.4 moa (namlunun yatayla olan eğimi)
hız 980 için
deneme yanılma ile
yaklaşık aynı namlu eğimini vermemiz için 8.7 yarda sıfırlama yapmalıyız
bu durumda da 10 yard poi (sıfırdan şaşma) 0.274 inch
yani 7 mm üst vurur
aynı işlem orta hız için de yapılır
aferin abi sana.sumatra yı biraz daha övde sıfır silahı sattır bana
- ağırmış (3.6 kg sanırım)
- şarjör kapasitesi sadece 6 (altı)
- kurma alttan olduğu için yastıklı atışlarda yastıktan kaldırmak gerekecek
- ekte orijinal winchester fotosu veriyorum, lütfen bu güzelliğe benzetmeyelim bari
http://www.winchesterguns.com/products/catal….asp?mid=534174
http://www.winchesterguns.com/products/catal….asp?mid=534162
- fiyatı da 1000 dolarmış, o da nakit ve üye olanlara, bence çok da hesaplı sayılmaz
- şekline şemaline hiç girmiyorum; dipçik field target dipçik, aksiyon süperpoze, kurma winchester, namluya hiç bakamıyorum bile...
kolay gelsin
help - about : son sürümü yüklediğine emin ol. benimki 1.05.a ama belki daha günceli çıkmıştır
file - pellet database - open : bu 2 dosyayı açıp pelletini aratabilirsin
configure - units - imperial seçili ise ağırlık grain olarak, hız ft/s olarak girilir (14.3 grain)
scope height dürbün ekseni ile namlu ekseni arasındaki uzaklık, örn 2 inch (5cm)
zero range : artık deneme yanılma yapacaksın, 10 yard, 17 yard deneyebilirsin. bu kutunun içine tıklayıp sağ tık ile ekranı açıp ozr seçersen sana optimum bir değer verir
range değerini de artık 55 yard, 110 yard gireceksin duruma göre
çok hoş. ben de elma istiyorum eve.
vereceğin link var mı bir araştırayım
hayırlı olsun p226
yedek şarjör ve bol pellet de edinmişinizdir umarım
sevgili impo sanırım 2 ay kadar oldu revolution yapalı... izlenimlerinizi almak mümkün mü acaba?
çünkü ben de bazen düşünmekteyim kişisel gelişimime katkı yapmayı
bu silahla neleri yapmamalıyız, nelere dikkat etmeliyiz
uzun yıllar güvenle ve sağlıkla hizmet verecek gibi bir kalite ve yapıda mı
çok bakım ve müdahale gerektirir mi zamanla
yoksa tek kusuru çok çabuk şarjör boşaltması mı
(şarjör sanırım t12 ile aynısı)
lipo life piller de varmış demek, yeni duydum
forumların faydası işte, birlikten güç doğar
teşekkürler
"Zero Range" kutusunun içine sağ tıklayınca seçenekler geliyor, biri optimize zero range ozr, diğeri de eğrinin tepe noktasına sıfırlama
sanırım bu bahsettiğiniz durum
bildiğim kadarıyla yüksek kalibre ile daha çok sayıda atış yapabiliyorsunuz aynı miktar hava ile. bu bir verimlilik ölçütü olabilir
teşekkürler mft
bu chairgun acaip kapsamlı bir program aslında da ben sanırım sadece yüzde 10'unu filan kullanabiliyorum
bu program ile ilgili eğitim alınabilecek bir site filan var mı bilmiyorum, veya basılı bir kaynak
eminim benle beraber bir çok arkadaşa çok yardımcı olurdu
çok teşekkürler bilgiler için. hele bir gelsin de daha size çok danışırım
okuduğum kadarıyla bu ucuz markada lastikleri, amortisörleri, servoları değiştirmek iyi sonuç veriyormuş
bir de belki daha kapasiteli pil, iyi bir peak şarj ve bilmiyorum var mı piyasada aküden de şarj eden bir şarj gerekli sanırım
gez arpacık alternatif öneri ; red dot