Atış sırasında gövdenin patlayıp bolt'un gözlüğünü parçaladığı bir tanıdığım var.
Red Kit tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
Vitrinde P99'u görseniz de elinize alıp tetiğine basmadan AS ile olan farkı anlayamazsınız. Malumunuz AS ile QA arasındaki fark tetik mekanizmasında.
-
İstanbuldaysan eğer Mercan yokuşundaki av bayilerinden birinde cz 75d mevcut. Bakmanı öneririm...
-
-
-
-
Ben üzerinizde taşımanız konusunda söylemiştim.
Alacağınız havalı tabancayı üzerinizde taşımamanızı ısrarla rica ediyorum. Çünkü istenmedik çok feci sonuçlarla karşılaşmak olası. Bir panik anında elinizi belinize atmanız hayatınıza mal olabilir.
Ateşli silahlar konusundaki görüşlerinize de saygı duyuyorum.
Umarım tabancanızı aldıktan sonra forumda boy boy resimlerini paylaşırsınız bizimle.
Sevgiler...
-
1500 liraya çok temiz ikinci el Smith Wesson Model 10 bulabilirsiniz.
Sanırım doktorsunuz. Doktorlara taşıma ruhsatı veriliyor mu bilmiyorum veriliyorsa bile harç miktarı biraz yüksek.
Bulundurma ruhsatı alıp silahınızı evinizde bulundurabilirsiniz. Yıllık 200 mermi istihakınız olsa da poligonlarda istediğiniz kadar mermi atabilirsiniz tabii poligonda merminin bulunması şartıyla. Bulundurma ruhsatı ile poligona gitmek için ise emniyetten yol belgesi çıkartmanız gerekir.
Her poligona gidişinizde bu belgeyi çıkartmanız gerekir ve belge 1 gün sürelidir.
Bulunduğunuz ilde atış poligonu varsa gidip ellerinde toplu tabanca olup olmadığına bakmanızı öneririm.
Üzerinizde taşımaktan bahsediyorsunuz ama havalı tabancayı ya da resimdeki tabancayı üzerinizde taşımanın sakıncalı olacağı aşikar. İllaki üzerinizde taşımak istiyorsanız ve durumunuz müsaitse ateşli silah almanızı öneririm.
-
evet bu merminin aynından bende de duruyor. geçen hafta mili kırdı. gerçi adam gibi silah yapılsa hangi mermi konulursa atsa ve haftada bir bi tarafı kırılmasa daha iyi olur. silah dediğin kullanıcıya güven vermeli . bu silahla domuz avına giden arkadaşlarda var ne diyim ?
Bu silahla domuz avına giden arkadaşlara ancak "Allah'a emanet ol" denir...
-
-
O bahsettiğiniz model Walther PP olacak... Beretta versiyonu olduğunu sanmıyorum ama Browning versiyonu olduğunu biliyorum...
Saygılarımla...