FATİHSOLAK tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

marhaba arkadaslar Evanix Hunting Master AR6 PCP lerde kı namlu cıkıs hızını sanıyede 1315 feet olarak soylenıyo buda yaklasık sanıyede 400,8 metre oluyo ve bu HATSAN AT44 LONG dan daha guclu bı sılah oldugunu gosterıyo kullanan arkadasların ısabetlılık ve gucu hakkındakı yorumlarını beklıyorum tesekkur ederım.

selamun aleyküm arkadaslar bir pcp silah hevesidiir basladı baslamasına ama kafam bu gıdısle cok karısmaya basladı forumlardakı yorumlardan okudugum kadarıyla AirArms - S410 SL XTRA almaya karar verdım. ve bugun bir meraktır birde silahcıları gezeyım dedım ve gıtmıs oldugum sılahcıya sordum sorusturdum onunda yorumlarını dınledım ve Adam:AirArms - S410 SL XTRA ya dunyanın parasını vermektense HATSAN at44 LONG al hem bu sılah ondan daha kuvvetlıdır dıye bır yorumda bulundu.Asıl sorum şudur ki: HATSAN at44 LONG ile aynı internette AirArms - S410 SL XTRA nın videolarında oldugu gibi 100-120 metre gıbı mesafelerde noktasal atıslar yapabılırmıyım