bu arada tüfek MAUSER M62 modeli galiba
karanlık tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben bunu biliyorum şaka programı bu, bence adamlar sadece tepmesi için özel full+full barutlu sıkıştırılmış çekirdeksiz kovanlar kullanıyorlar, yoksa tüfekle hiçbir ilgisi yok.
Zaten böylesine tepen bir tüfeğin kimseye faydası yok
-
Aman bir yanlış anlaşılmaya mağal vermeyelim, gamo yu kötülemek değil niyetim. (cfx royal ımı hiçbir yaylıya değişmem:) )
-
Bence FX T12'yi beklemeye değer
Taner abiye aynen katılıyorum. gamo dynamax ı deneme şansım oldu, kesinlikle almayın derim oyuncak gibi ne manometre var ne estetik ne güç ne isabet. şahsi fikrimdir tam anlamıyla felaket. Ben Fx T12 yi hiç deneyemedim ama üstadların yazdıklarını okursan mutlaka anlarsın.(mükemmel)- ( benim at44wx10 um var sayın nofer den adanalı bir arkadaşa ondanda bana geçme süper ötesi çok güzel iyileştirmeler modifikasyonlar yapmışlar güç - isabet - estetik bana başka tüfeği aratmıyor. yanlış anlama diğer at44 ler için bişey diyemeyeceğim saygılarımla.
-
çukurova temaın yavaş yavaş birbirleriyle tanıştığını görmek güzel. İnş. buluşup güzel atışlar yaparsınız. Sayı artıkça çeşit de, keyif de artıyor.
size katılıyorum erdinç bey. saygılarımla.
-
MUHABBETİNİZ BOL OLSUN BEYLER. İNSAN HABER VERİR DE BU ARADA TANIŞMIŞ OLURDUK 75 METRE BİRA ŞİŞESİ İÇİN ÇOK YAKIN 150 METRELER DE BEN SODA ŞİŞELERİNİ MUCUKLUYORUM BU ARADA YER NERESİ GÜZELMİŞ
valla dürbünden bakınca bana da yakın geldi ama daha uzak koyacak yer bulamadım. bu arada gittiğim yer feke yolu üzeri akkaya halilin pınarı diye bir yer. ama süper bir yer sakin ve sessiz.
-
Adana da JUMPER arkadaşımdan aldığım AT44 ile yaptığım 30 metre 30 pellet atışı ve 75 metre bira şişesi. bu arada Jumper arkadaşıma da kaliteli tüfek için çok teşekkürler, o olmasaydı 2500 tl harcayacaktım.
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100712/temp/vltpk65z.jpg]
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100712/temp/zsclfix6.jpg]
ve
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100712/temp/3btsd9uk.jpg]
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100712/temp/jwklq62a.jpg] -
-
İlk öne 1000 tl ile başlangıç yapim dedim ama dayanamadım baktımki beni kesmiyor bende sıktım zorladım ve...
Evanix Windy City SL shb version mu ? Evanix Rainstorm Carbine shb version mu ? arada kaldım. kendimi ayarladım ikisinden birini alacağım ancak emin değilim.
Hem isabetli hem güçlü olsun istiyorum, ancak internette yaptığım araştırmalarda bir sonuca ulaşamadım.
Malumunuz ben bu işte acemiyim ilk pcp tüfeğim olacak yanlış bir alışveriş yapıp pişman olmak istemiyorum.Sayın Mustafa SERDAR beyden ve diğer bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Saygı ve sevgilerimle
-
Kardeş merhaba. Uzun zamandır Adana dan birilerine ulaşmaya çalışıyordum... Nihayet pazara bir aksilik olmazsa göl kenarında atış yaptığımız yer var sabah erken gidebiliriz gelecek 2-3 arkadaş var ( bu arada soda şişesi stoğu çoğaldı eritmek lazım buluşmada ) telefonum 0543 507 63 56 fatih msn i eklersen oradan da görüşebiliriz baharmedikal@hotmail.com
eyvallah kardeş mutlaka görüşüceğiz ararım seni. bu haftadan sonra ilk buluşmada yanınızdayım. saygılarımla halil atay
-
Adanada havalı tüfek - tabanca atışına merakı olupta atış yapmak isteyen arkadaşlar bu pazar sabah erken saatlerde birliktre kararlaştıracağımız gölün kenarında sakin gölge bir mekanda görüşelim, tanışalım keyifli atışlar yapıp Ankara Teama rakip takım seçelim
hafta sonu adana dışındayım yoksa kesin gelirdim. bi daha ki sefere bahane yok gelirim. Ama şu kozanlı olayı beni düşündürüyor, eşim de kozanlı ondan biliyorum
-
2 yıl kadar önce 2. el Diana 460 aldım 700 tl ye.
Değiştirmeye karar verdim. Aklımdaki AT-44 veya Webley Raider gibi silahım ile birebir değişebileceğim bir silahtı. Şimdi Fx T12+Pompa aldık Diananın üzerine 850 tl verdik, vermek üzereyiz. Eğer imkanın varsa limitleri zorla 1 defa al.Bende aynı şeyi düşünüyorum birdefa al temiz al. yoksa adana dan benjamin alim diye düşündüm hani pompası filan yanında fiyatı uygun diye ama t12 almak varken saçma olur bence. artık pompası scubası bakıcaz
-
Konuyu baştan bu yana tek tek okudum.Arkadaş 1000 tl para çıkaracağını söylemiş ve konuyu başlatmış, oysa son mesajında 1450 değerindeki 2.el S410 da karar kılayım derken KAFASİ abim falkonları düşünmesini söylüyor ..... :):):):):):):):) içimden bir his arkadaşın Revoda karar kılacağına söylüyor....
Her şey şaka şuka S410 güzel silaha benziyor almanı tavsie ederim.....
Bende Evanix bolt S10 kullanıyorum arkadaşım.Özellikle Bolt kolu olanı sipariş geçtim çok harika ben beğeniyorum.
Gerçekten çok güçlü bir silah ,tahribat konusunda muhteşem çok uzun mesefelerde kullandım, 25 kuruşluk gurupman yapmasada 150-200 metrede soda şişesini afedeceğini sanmıyorum (şahsen ben hiç denemedim)
Bu linktede daha önce silahımın bolt kolunun tanıtımını yapmıştım izlerseniz size baya bilgi vereceğine eminim ....
Saygılar sevgiler.....Valla haklısın 1000 lirayı geçmiyim dedim ama dayanamadım bu gidişle 1600 leri de geçeceğiz gibi geliyor
-
Bide Mustafa Serdar abini dene istersen. falcon ile s410 bildiğim kadarıyla eküri. birbirini aratacaklarını sanmıyorum .hazır sağlam kampanyada varken bide bu alternatifi düşünebilirsin.
Valla süper fikir toprağım bi araştırim yatagunu. teşekkürler.
-
Barbaros abi ile anlaşabilirsem alacağım s410 u. yani umarım alabilirim. saygılarımla
-
hangi tüfek nasip olur bilemiyorum ama şimdiden hayırlı olsun..... ( en fazla 1 kişi fazla kıskanırım s410 'u var diye )
eyvallah dost. sen özüyle sözüyle bir ve teksin. Saygılarımla Rasist.
-
Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekürler. t12 olmadı bütçemi zorlayıp s410 alacağım.
-
Yaklaşık 1 ay önce 2. el T12 aldım. Hafta sonu Bir soda şişesini 140 metreye diktim. Öyle çok kasmadan, yani kum torbası, veya yastık detek gibi şeyler kullanmadan 2. atışta soda şişesi kırıldı. 3. atışta da parçasını vurdum. Bilmem anlatabildim mi ?
mükemmel. anladım teşekkürler.
-
Evet, T12 yok ama ikinci elde S410 var. Aynı şekilde o mesafelerde etkili ve çok tatlı bir tüfektir. Ben tercihimi S410'dan yana kullanmıştım ama size fiyatının daha uygun olması sebebiyle T12 önermiştim. Güçlendirilmiş Airarms s410 6 aylık ilanındaki tüfek oldukça makul.
Teşekkürler bütçemi zorlayacağım. bakalım umarım ayarlayabilirim.
-
150-200 metre de örneğin şişe kırmak istiyorsan T12 çok iyi bir tercih olacaktır. S10 ile o mesafelerde isabet kaydetmekte oldukça zorlanacağını sanıyorum. Yine de deneyen kullanıcılar varsa tecrübelerini ileteceklerdir.
Şu sıralar bildiğim kadarıyla satılık ikinci el T12 yok. Fakat ikinci el almak istiyorsan forumun Satın Almak İstediğiniz Silah ve Aksesuarları bölümüne bir ilan bırakabilirsin.
teşekküreler sayın eblemis