ta2mtf tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

öğrenmiştim onu Mustafa Bey; hem forumdan hemde evrenden zamanında. o yüzden dedimya çözüm bulunur zamanla diye.

olmassa bide t 12 alırım ;) . varmı bildiğiniz uygun fiyatlı satan biyer 0 olucak ama :thumbup:

Benim Mod125 ile atarsın Alper Bey ;kihhik,

;d; Samimiyetle alkışlıyorum neden mi?
    Nazik üslup,kapsamlı açıklama doğru örnekler için. Keşke her zaman herkesin yaklaşımı böyle olsa.

Benim de Hatsan silahım var, çoğu zaman yaklaşımlar ve eleştiriler o kadar hedefinden sapıyor ve kırıcı oluyor ki! İnsan kendi elindeki silaha laf atıla atıla artık gücenmeye başlıyor.

-Hatsan bu Hata-san!
    -Bozulmazsa atış yaparsın!
    -Vurursa tabi!
    -Tüpü patlamazsa!
    -Vs Vs

Bu hatalı hitabetler insanı çileden çıkarıyor, düşünün ki sizin Renault arabanız var, bir cemiyette (örn. bir forum ortamı) sürekli Renault böyle,şöyle, tu-kaka ama bu o insanın kendi tercihi, bırakın seviyorsa kullansın.

Ama bu son açıklamasında Evren!e hak veriyorum, teknik bakış açısıyla tarafsızca konu özetlenmiş,bazen onun da eleştirileri sert olabiliyor ama....

Sonuç olarak silahınızın keyfini çıkarın ( bozulmazsa tabi ;şrofls;. ) bozulursa yapılır herhalde bir şekilde sonuçta hepsi kul yapısı.

Osman Abinin(Teknosman) sözü mesleğimde her zaman düstur idi benim için ama artık bu hobide de aynı şeyi düşünüyorum.
    "Alet işler el övünür"

Bu arada single shot pellet tray ile ilgili sizin de link vermiş olduğunuz firmaya yazdım fiyat sordum. Şarjörler 2-3 haftaya geliyormuş (Mustafa Bey açıkladı) gelince almalı ne olur ne olmaz. Bende de tek şarjör var ben de aynı korkuyu yaşıyorum.

Genelde cımbızla yapın derler, ben 1-2 kere denedim olmasına oluyor ama malum şarjörün yerini tutamaz. Bu arada hayırdır sizin şarjörün başına birşey mi geldi?

Firmanın Sahibi Asutay Bey çok muhterem bir insan,

Osman abi nin dediği gibi her tüpe 300 doldurmuyorlar, bize telefonda 270 civarı doldururuz demişti ama tüpü görünce (Drager 300 bar 6 lt. 1 ay olmadı alalı) 300 basmaya ikna olmuş anlaşılan. Test manometresinde soğuk hali ile 300 net gördük.

Ya da hiç zorlamadan AT44 alabilirsiniz ve tüm ıvır zıvırı, yani bu benim görüşüm ,illa AT44 alın diyemem sonuçta giriş için son derece iyi bir seçim olabilir.

ya ben aslında tüpü merak ediyorum long un acaba at44 wx lerle aynımı diş çapları.yedek tüp düşünüyorum benim at44wx ama longunkını almak istiyyorum.bunun cevabını daha kimse verebilmiş değil at44wx olurmu olmazmı.bilen birisi yokmu acaba yedek parça olarakta daha göremedik longun tüplerını pıyasada

Mustafa,,Mehmet bu hafta yok da artık haftaya belki deneriz. Sonucu ben de merak ediyorum ama kesin olan bir şey benim tüfekteki Moderatör benzeri şeyin çıkarılması lazım,söküp deneriz.
    Sonucu bildiririz.

Merhaba,

Ben TS22 yi yaylıda kullandım hiçbirşey anlamadım yani bir fayda yada zarar görmedim ama benim kararım şöyle AT44 e JSB(FX,AA aynı malum) haricinde hiçbir pellet sürmeyeceğim,çünkü hep söyleniyor çapaklı pellet namlu içi o-ringi kesiyor diye.

Keyifli atışlar.