kasap tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba hobidaşlar, bu siteden bir arkadaşımdan aşağı yukarı iki sene önce aldığım ve o günden beri hiç bakım yapmadığım tüfeğime bakım yapmaya karar verdim. Bir süre konuyu inceleyip bilgi sahibi olmaya çalıştktan sonra bugün işe başlıyorum inşallah. Yaptıklarımı da buradan sizlerle paylaşıyorum ki belki arkadaşlardan istifade eden olabilir. Muhtemelen takıldığım yerler olacak, siz hobidaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
    Bu tüfeği öyle çok sevdim ki arkadaşlar, bazen çalışma masamın karşısına koyuyor ve çalışırken seyrediyorum. Umarım dağıttıktan sonra toplamayı da başarabilirim :)

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Uzun zamandır kullanmadığım Evanix Windy City tüfeğimi kendim söküp o ringlerini değiştirmek ve silikon gresle yağlamak istiyorum. Zira kullanımdan sonra tüpte kalan hava eskiden boşalmazken son defasında içinde kalan 50bar hava bir haftada sıfıra düştü.
    Ancak internette aramama rağmen herhangi bir söküm takım videosu yada anlatımı göremedim. Acaba bulmam konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? :?::?: