Güzel olmuş, nedir arkadaş bu solakların çektiği? Bu arada AA lar geldiğinde Erdinç Adanaya gittiğinde muhteşem ötesi ceviz-solak kundaklar var demişti, hatta sağlak ceviz kundakların hiçbiri onlar kadar güzel değilmiş. İmkanlar zorlanıp alınabilir, birdaha ne zaman solak pcp bulunur bilinmez. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Amca sizlere ömür Nisan 2011. Saygılar
-
Arkadaşlar elinize sağlık. Arabam geldi bir aksilik olmaz ise artık herhafta geleceğim, şu grupman işine el atacağım hadi hayırlısı. Saygılar
-
Biraz da kilo vermem lazım. babam benden zayıf...
Hangimizin ki değil ki:) Saygılar
-
Abi tebriler, uzun süredir sahalar da görünmüyordun devamını bekliyoruz. Saygılar
-
Abi resimlere hızlı hızlı baktım da, maşallah bıyık bırakıp bere taksan fark yok:) maşallah maşallah. Saygılar
-
-
AA - HW - Daystate olsun hatta
Neden olmasın Yasin, saygılar -
Tebrikler Levent gerçekten muhteşem bir grupman olmuş. Paylaşımların devamını diliyorum. Bu arada A Takımından AA kullanan arkadaşlardan da benzer çalışmalar bekliyorum
şu AA vs HW işini hareketlendirelim ne dersiniz
A Takımı??? Saygılar
-
bence gaystatelerin en çekici yanı dijital göstergesi gerisi tefferuat
Yakından inceleyip, atış yaptığınızı sanmıyorum o vakit. Saygılar -
Valla çok keyifli bir buluşma oldu, halen kafam ağrıyor:) Emeği geçen dostlara çok teşekkür ederim:))))) Saygılar
-
10:00 gibi gelirseniz hemen hemen herkez gelmiş olur o saatte. Saygılar
-
Rica ederim ne demek. Mühye Köyü 312 Paintball da buluşuyoruz. Saygılar
-
bu hobiye yeni başlayanlara ve sevenlere yer varmı acaba?
Elbette var buyrun gelin:) Saygılar -
Levent sabah Murat abiyle geleceğim sen çook erken gidiyorsun kardeşim, çok sağolasın. Saygılar
-
Eyvallah abi, iyi geceler. Saygılar
-
sabah alabilirim seni... 8:30 gibi o civardan geçeceğim.
Abi o vakit seni bekliyorum malum 06:30 biraz erken olacak:) sabah haber bekliyorum. Saygılar
-
Mehmet, yenge ne çabuk seni evden atmış yaw
Sorma abi, atışa gidicem dedim, yok olmaz dedi bende atışıma kimse karışamaz dedim çektim kapıyı....:)
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Abi seni onceden almaya geldigim yermi?
Eger oyleyse sabah 6:30 6:45 arasi orda olurum.
Aynen öle Leventcim, zahmet olacak:) -
Sabah bende gelmek isterim lakin arabam yok:( Bu arada Çiğdem Mah. de Babamlar da kalıyorum beni alabilecek olursa sevinirim. Saygılar