Konunun hortlaması gayet normal, malum foruma girip sıkıntısını söyleyen, acil tavsiye isteyen vs çoook kişi var birde zahmet edip "sonunda ne oldu?" bizlerle de paylaşsalar hem bu sorun ortadan kalkar hemde benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar bu konuları okuyarak tekrar tekrar aynı soruları sormak zorunda kalmazlar. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
AA S510 ile başıma gelen bir durumu paylaşmak isterim. Keşke hedefleri temiz tutabilseydim fotoğraflarıda paylaşmak isterdim. JSB 15,89 Exact Diablo ile 30mt atışı yaparken (2/5 güç ayarında-180.150 bar arası) neredeyse tek delikten geçen pelletler güç ayarını arttırınca (4/5 150-130 bar arası) 1cm den buyuk grupman yapmaya başladı ve dikey ve yatay karışık sapmalar göstermeye başladı.
Bu durumum açıklamasını yapamıyorum. Sebebi nedir ?
Yasinin dedigi gibi basinc dusmesi yuzunden olabilir. Guc ayar dugmesi oynamis olabilir. Dusuk basincta guc arttirimi yapmissiniz, cekic valfe vurduktan sonra dusuk basincli basincli hava guc ayari yuksek oldugundan daha fazla havaileteceginden isabeti olumsuz etkilemis olabilir. Saygilar -
Bu hobide belkide en guzelini yapiyor Bora bey, gonul ister ki hermarka ve modele ayni anda sahip olalim. Butce ve heves meselesi, al-sat yaparak her markayi deneme sansi guzel bir durum. Saygilar
-
01- Raptorx
02- SerdarHavsut
03- mobydick74
04- levent7706
05- Erdinç
06- Teknosman
07- wrangler
08- Erksah
09- Yusuf Dikeç
10- meenet -
Şayet bahsettiğiniz gibiyse gerçekten çok verimli sandığımız bir sistem değil. Pil olayını pcp de bu amaçla kullanıldığını duymadım. Pil ve motor bildiğim kadarıyla AirSoft denen ürünlerde plastik bilye(BB) atmak için kullanıyor. Pellet atımı için nasıl olur acaba? Saygılar
-
İyi düşünülmüş bir aktivite gerçekten, tebrikler Erdem abi. Bir mani olmaz ise bende orda olacağım. Saygılar
-
Şuan için İsim yazdıran üyelerin "Zoraki Fan Group" üyelikleri aktive edilmiştir. Saygılar
-
Kast ettiğim sizin eklemiş olduğunuz şekilde komple siyah kaplanmış ve bağlantı yerleri göze batmayacak şekilde kamufle edilmiş olsa daha iyi olur şeklinde. Yoksa dediğiniz gibi dizayn olarak gayet güzel. Saygılar
-
Muhtemelen işlevsel olarak iyi olmuştur. Lakin görsel olarakta biraz göze hitap etse fena olmazmış. Saygılar
-
Şuan için İsim yazdıran üyelerin "Zoraki Fan Group" üyelikleri aktive edilmiştir. Saygılar
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, forum yönetim panelinden biraz uğraşsam da bişiler yapmaya çalıştım lakin bazı aksaklıklar olabilir kusuruma bakmayın:)
Zoraki Fan Group bölümü tüm kullanıcılara açık olduğundan isminizin altına farklı bir yöntemle bu logoyu koyabilirim.
İsminin altında bu yazıyı isteyenler bu başlık altında bir liste oluşturabilirsek, ekleme yapmaya çalışırım bilginiz olsun. Saygılar
-
Arkadaşlar, sizlerden ricam "başka forumlarla ilgili polemik yaratıcı" sözlerden kaçınalım. Bizi bu forum bağlar, cevap hakkı doğuracak, tatsızlık çıkartacak konuşmaların kimseye faydası olmadığını bilecek yaşta insanlarız. Lütfen dikkat. Saygılar
-
Yoğun istek üzerine Zorki Fan Group açılmıştır. Konuyla ilgili paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Saygılar
-
Bende pcp mden attığım peleti görebiliyorum dürbünden. Sanırım arkadaşımızın bahsettiği gibi dürbünle alakalı bir durum bu. Sizin bahsetmiş olduğunuz arkadaş ise; gördüğünü söylüyor ve buna istinaden de "demek ki bu pcp ler dedikleri kadar hızlı-güçlü değil, koşsam yakalarım" tarzı bir söylemde bulunmuştu. Bizleride küçük çocuk gibi azarlamaya kalkmıştı ki
kendisine yol vermiştik.
Çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkürler. Saygılar
-
Bu lamine kundak olayına hastayım. Benim Panther e istiyorum bir tane. Saygılar
-
-
Şartlar uygun olursa sahip olmak istediğim bir pcp. Umarım gelir:) Saygılar
-
Çok doğru bir karar vermişsiniz. Hem AirArms, hem s510, hem de ceviz. Tadından yenmez valla. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Saygılar
-
Evet arkadaşlar, kış yaklaşıyor önümüzde ki hafta da bayram tatili var. Hazır havalar bozmamışken kendi aramızda güzel bir FT yapalım ne dersiniz? Konuyla ilgili düşüncelerimizi paylaşalım ki yarışma neye benziyecek biran evvel belirleyelim. Saygılar
-
Hiçbir ayarlama ya da extra tamizliğe gerek yok, kaldı ki ürün sıfır alınmış, garantili. Hiç sökmeye kurcalamaya gerek yok baktınız bir sıkıntısı var gönderin fabrikasına garanti dahilinde baksınlar. Saygılar