meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konu her geçen gün başka yerlere doğru gidiyor. Konuyu açan arkadaşımız 04.07.2012 tarihinde konuyu açmış daha sonra online olmamış enteresan değil mi? Forumda bu ve buna benzer birçok hava kalmış konu başlığı var. Kimi tavsiye ister kaybolur, kimi bir sıkıntısını dile getirir çözüm yolları sunulur ne oldu sonuç belli değil, kimi 2007 den beri üye her gün foruma girer ama bir tane msj yazmaz gerçekten çok garibime gidiyor bu durumlar. Valla ben 300-500m bilmem, hayatta canlı gözümle görmediğim 1-2 şey dışında birçok şeye şüpheyle bakarım. Ha yapanın yaptığına asla "yok bu gerçek değil" demem ama hep içimde bir yerde şüphe vardır, insanoğluyuz huy işte:) . Gelelim, bana göre uçuk mesafe diye tanımladığım 300 ve üzerine,
Yaklaşık 2 yıldır bu hobinin içerisindeyim çok atıcı gördüm, insan ister istemez 50m den kesme şekeri vurunca farkında olmadan acayip bir beklentiye giriyor ve sınırları zorlamak istiyor. Lakin bu 2 sene zarfında bu işle ilgili forumlarda maalesef 5m den 500m ye çalışmalarını, çabalarını ve de başarılıarını paylaşan kişi sayısı iki elin parmalarını geçmez. Hal böyle olunca birileri birşey paylaşınca paylaşım azlığından olsa gerek ben çok keyifle takip ediyorum. Burada önemli olanın; bir kişi ister yanında arkadaşları olsun, ister olmasın, ister 10m ister 500m atsın sonuçta bu işten keyif alıyor ve bunu burada bizlerle paylaşıyorsa önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum. Saygılar
-
Kim bilir bel ki yarın bel ki .... Saygılar
-
Evet değerli üyeler Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına ait 20x3 60TL olan üç aylık aidatları toplamakta güçlük çekiyoruz, bildiğiniz üzere Serdar arkadaşımız birçok harcamayı cebinden yapmıştır. Hem bu açığı kapatmak hemde atış alanımızın şuan için elzem olan ihtiyacı Atış Masalarının tamamlanması adına aidat ödemelerini zamanında yapalım. 30 üyemizden sadece 13 kişi ödeme yapmıştır.
Bunun dışında bildiğiniz gibi 9 Eylül 2012 tarihinde düzenleyeceğimiz yarışma öncesi aidat ödemeleri tamamlansın ki gerekli durumlarda zor durumda kalmayalım. Saygılar
-
Yarışmaları düzenli hale getirmek bencede ilgiyi tekrar arttırabilir.Fikirler üretip hayata geçirelim mutlaka.
Taylan abi çok haklısın gerçekten, bir süre sonra insanın hevesi kalmıyor. İşin ilginç yanı tam hobi sardı tamam ben bu hobiye gönül verdim derken bir sürü masraf yaptıktan sonra hevesin kaçması inan çok üzücü...
-
Ömercim yanlız her yarışmacı kendi peletlerini atıyor bilgin olsun
Gerçekten keyifli olmuş her ikinizi de tebrik ederim. Lig olayı gerçekten keyifli olabilir zira ben kendi adıma o kadar çok sıkıldım ki İstanbulda ki yarışmadan bu yana atış yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum bir süre. Hediye, ödül vs bir yana tatlı bir rekabet ortamı olması eminim Serdarın da dediğği gibi birçok hobidaşımızı tekrar yeşil sahalara çekecektir. Saygılar
-
Bu Fan Klüp ile ilgili kurulması yönünde talepte bulunan arkadaşlar bu başlık altında isteklerini dile getirirlerse belki sayıya göre birşeyler yapılabilir. Saygılar
-
Tebrikler, saygılar.
-
Onu bu kadar pahalı yapan nedir ?
Ferrari yi bu kadar pahalı yapan nedir??? Saygılar
-
Çok teşekkür ederiz sağolun. Saygılar
-
Cuma akşamı bir kaç yeri aradım tüfek siparişi vermek için. Telefona sadece adanadan bir firma cevap verdiği için onlardan almayı tercih ettim. Tatile çıkacağımdan dolayı en geç salı gününe kadar elime ulaşması gerektiğini belirttim elinizde 5.5mm var ise yollayınız dedim. Stokta var dediler ve hemen kargoya verdiler, içerisine hediye tüfek kılıfı ve 5.5mm gamo hunter pellet koymuşlar.
Güleyim mi Ağlayayım mı bilemedim. İnşallah en kısa sürede sıkıntıları çözersiniz. Saygılar
-
Ne oldu çözebildiniz mi? Bizi merakta bıraktınız. Saygılar
-
Akif abi adını vermediğinize göre Devlet sırrı falan bir pcp bu??? Saygılar
-
Koyu renkle yazmak yasak değil ama ne gerek var??? Arkadaşımızın dediği gibi dikkat dağıtıyor. Saygılar
-
enver sürekli koyu silah renkle yazıyosun nedeni ne bunun,forum kurallarına göre büyük harflerle yazmak yasak sürekli koyu renkle yazmakta açıkcası benim dikkatimi dağıtıyor.+1 görür diye bekledim lakin farkında değil kardeşimiz sanırım. Saygılar
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende de 2010 model ilk çıkan Long lardan vardı benimde çok keyifle kullandığım bir pcp dir. Saygılar
-
Abi ne olursa olsun isterse Air Ranger olsun bana gelsin yanımda 500m de 5 atışı 5cm e toplasın teklifim geçerli. Saygılar
-
Modifiyeyle 500 metreden tek delik bile yapar
Bunu gözümün önünde yapabilecek adama pcp tüfeğimi hediye veririm. Saygılar
-
modifiye ederek gücünü de artırmak mümkün mü ? Mesela aynı isabetlilikle 400 metreden kesme şeker vurabilir mi ?
-
Evet arkadaşlar, bu hafta güzel güzel atış yapalım ne dersiniz? Aidatları eksik kalan arkadaşlar bu buluşmada teslim edebilirler. Bir aksilik olmaz ise sabah 09:00 gibi mekanda olurum. Saygılar