Çatı malzemesi ile ilgili yardım teklifiniz için teşekkür ederiz, bu konuda yardım teklifinde bulunan sizin gibi birkaç forum üyesi büyüğümüz oldu. Lakin çatı yapımında alalade bir malzeme kullanma taraftarı olmadığımızdan uzunca bir araştırma dönemi sonrası "karboline" denen bir malzemeye ulaştık (bu noktada Ali Tekin arkadaşıma çok teşekkür etmek isterim) ve bu malzeme ile hem ses, hem yalıtım, hem de uzun vadede kullanabileceğimiz bir malzeme ile çatımızı kapladık.
Bizimkisi kusura bakmayın yardım kabul etmemek değil, gerçekten işe yarayacak bir çözüm ise seve seve kabul etmektir. Çok yakın bir dönemde yardım olsun diye gönderilen bir malzemenin üstelikte "sıfır" olduğu ısrarla söylenen bir malzemenin hiç bir işimize yaramacak halde olduğunu gördük üstelik 450tl gibi bir rakamda nakliye ödedik. Şimdi hal böyle olunca yoğurdu üfleyerek yemek gerekiyor diye düşünüyoruz.
Bizlere gerek özel mesaj yada telefonla ulaşabilrdiniz, malze ile ilgili bilgi verebilirdiniz, ne konuda ne şekilde bir yardımda bulunacağınız hakkında bilgi verebilirdiniz. Bizler yapılacak olan yardımları kabul etmeyecek insanlar olsak zaten yaptığımız işleri buralarda paylaşmazdık. Ayrıca boya vs işleri için başlık açıp "gelebilecek herkeze ihtiyacımız var" demezdik.
Gelecek, gelmek isteyen herkeze kapımız açık her fırsatta bunu dile getiriyoruz. Lakin biz bir takım kurduk ve bu takımı kurarken maddi manevi katkıda bulunduk. Bu takımın kuruluş aşamasından itibaren de her noktasını bu forumda paylaştık. Maddi manevi neler yaptığımız ortadadır, yeni gelecek olan kişilerden ne beklediğimiz ortadadır. Bu noktada dedik ki;
İlk öncelik gelecek olan kişinin bizimle aynı kafa yapısında olup olmadığıdır,
Takım Kaptanlarının (Serdar, Erdem Abi ve Ben) onay vermesidir,
Katılım ücreti ve aidat ödeme zorunluluğudur,
Şimdi herşey bu kadar açık seçik yazılıp çizilmişken gerisinde başka şeyler anlatmanın bir alemi yok. Sözlerim kişisel değil bu konu ile ilgili kafasında soru işareti olan herkeze itafen yazılmıştır bilginize. Saygılar