Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9. Mehmet
10. Mustafa
11. Yusuf
12. Hüseyin
Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kardeş şu imzanda ki envantere baksana maşallah maşallah. Saygılar
-
Gerek yok patron, maşallah Ankarada yok yok piyasada ne kadar pcp, yaylı vs varsa envanterde mevcut. Al, dene, kullan nevsini körelt ben olsam öyle yaparım... Saygılar
-
Görüldüğü gibi ister pcp ister yaylı önemli olan hobiden zevk ve keyif almak. Acaba birde EV2 mi alsam?
-
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Saygılar
Yarın denemek için sabırsızlanıyorum Erdinç. Saygılar
-
Saat 7 gibim orda olurum kahvaltımı yapmış olaraktan tabiki de. Bu arada masamıda getireyim temiz temiz rahat rahat atış yaparım. Saygılar
Serdar peletlerin hazır ve nazır sani bekliyor olacak haberin olsun. Saygılar
Ankara için Hava Durumu
Açık 16°C | °F
Rüzgar: Batı yönünde 6 km/s hızında
Nem: 31% 17° -
İyi dilekte bulunan herkeze çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun sağolun. Saygılar
-
Abi çok teşekkür ederim sağol. Saygılar
-
Yaklaşık bir saat kadar önce geldi. Gerçekten işçiliği ve de görüntüsü harika. Yarın isabet testinden de geçerse tadından yenmez. Saygılar
-
Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9. -
Osman abi işte böyle günlerde birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor o yüzden Ankara da bulunan tüm hobiseverleri bekliyoruz. Gücümüzü, birlik ve beraberliğimizi göstermenin tam zamanıdır. Saygılar
-
hadi hadi, yeme bizi. yarın Panther'in geliyormuş
Panther mi ne Panther i ???Saygılar
-
Bende geliyorum ama tüfeğim yok.
Saygılar
-
Kız işi tamamdır, kısmetse bu ayın 29 unda Nişanlanıyorum hadi hayırlısı. Saygılar
-
Onun parasını ayırdım, pilavdan dönenin kaşığı ....... Saygılar.
-
Teşekkür ederim Erdinç sağol. Sabah mekanda görüşürüz. Saygılar
-
Yarın akşam Allah kısmet ederse kız istemeye gideceğiz, sabah sabah erkenden soğuk soğuk buluşalım da bir kendime geleyim diyorum. Saat 08:30 gibi mekanda olurum beklerim. Saygılar
-
Sanırım tüp hacminin küçük olmasından dolayı. Saygılar
-
Levent eline sağlık. Condorla ilgili ne kadar çok çalışma olur ise o kadar çok talep alacak bir pcp, devamını bekliyoruz. Saygılar
-
Abi tebrik ederim harika olmuş. Panther mi? AirWolf mu? Kararsızlığım tavan yaptı şimdik. Saygılar