sayın anymess bende size elimden geldigince bilgilirimi aktarmaktan keyf duyarım ilk önce kuzuyu dogru almak kesinlikle kıvırcık kuzu olacak ve erkek olacak 13 ila 16 kilo arasında sırtı kalın yani beli dolgun olacak çevirme yapılacak olan kuzunun içine üç avuç çok iri tuz konulup açık olan yeri bi şekilde kapatılacak kuzu sizin yaptıgınız gibi ateşin üstünde degil yanında pişecek(köy ocakları vardır odun ları dikine koyar yakarsınız onun önündeki gibi düşünün) sabırlı sakin bi kişi sürekli çevirecek 3 ila 4 saat sonra pişecek dışına hiç bir şey sos sürmeye gerek yok resimlerden gördügüm kadarıyla son kalan etler de pek pişmemişti o şekilde et yanar ama pişmez saygılarımla
Sabah sabah ağzım sulandı. Taylan abi şundan birtane daha vurda Ramazan beyin tarifiyle deneyelim. Saygılar