meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
SERDAR, SERDAR duy sesimi ne oldu bizim proje!!! Çıkmadık candan ümit kesilmez olacak herhalde!!! Saygılar
-
İyi ama burada hatsan yokki bi yerde okudum hatsan yurt dışındaki kullanıcılarından tamamen tam not alıyormuş gerek satış sonrası destek gerekse malzeme kalitesi ve müşterilerin ürünlerden olan memnuyetini söylemeden geçemiycem biraz araştırdım hep olumlu yanıtlar aldım ayrıca video sitelerindede hep hatsanın ürünlerinin yurt dışındaki kullanıcıları tarafından upload edilmiş videoları mevcut haksızmıyım...
Ben de daha önce Hatsan kullandım EVET kendini her geçen gün geliştirmekte lakin Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünya da birçok kaliteli PCP üreticisi zaten mevcut hızlı ve emin adımlarla onların seviyesine ulaşabilir Hatsan. Hem ayrıca yurt dışında ki birçok kullanıcıdan tam not almış diyorsunuz, neden ülkemizde de tam not almıyor hiç düşündünüz mü? Ya da dışarıya giden PCP ler çok kaliteli biz bilmiyoruz.???? Saygılar
-
Lothar Walther namulunun farkı ne ?Dahamı iyi?
Lothar Walther Dünya çapında kendisini kanıtlamış bir namlu üreticisidir
. Doğal olarak EVET daha iyidir
. Saygılar
-
Abi tebrikler. Saygılar
-
Güzel grupman tebrik ederim. Saygılar
-
Baş sağlığı dileyen,dilemeyen tüm hobidaşlardan Allah razı olsun, sağolun. Saygılar
-
Birde kıyafetler uygun olsa 10 numara olurmuş. Saygılar
-
Arkadaşlar yarın eğitim toplantısı olduğundan buluşmaya katılamayacağım demiştim ve bu duruma üzülmüştüm. Böyle dünyevi konulara üzülmemek gerektiğini vahim bir haberle anlamış oldum. Akşam üzeri eve geldiğimde Amcamın vefaat haberini aldım. Yarın sabah erkenden Yalova-Çınarcığa gidiyorum Babamla birlikte. Şimdiden Baş sağlığı dileyen herkezden Allah razı olsun. Saygılar, sevgiler
-
Serdar sen yine her zamanki gibi gel kardeşim,pelltim de var, havam da, tüfeğim de
alıştım artık
Benim dolum aparatı naptın bu arada ? Mehmet senin durumun için de sanki yengeden izin alamıyorsun gibi geldi bana, öyle bişey varsa gel bir gün misafirim ol öğrenirsin
Unutmada sabah erkenden ordayım
Keşke öle olsa kardeşim. Senin kadarKAZAK ERKEĞİ
olamadık. Misafirin olacağım elbet
sen HİÇ merak etme. Saygılar
-
Başarı dileyen herkese çok teşekkürler. Yalnız, sınava ben girmiyorum, bizim Yavuz'u götüreceğim.
Allah iyiliğini versin Mustafa koptum şimdi. Yavuza ilet iyi dileklerimizi. Saygılar
-
Mehmet,Bizde seni Tam eğitimli zannediyorduk.. 2 hafta olacak çok uzun bir süre.Abi sorma ömür biter eğitim bitmez bizde. Neyse ki her katılımcıya 5 er dakikalık özel sunum yaptıracaklar, konu serbest. Ben de hobimizle alakalı bir sunum hazırlıyorum onu sunacağım. Bakarsın hepsini peşime katar gelirim. Saygılar
Mustafa başarılar bu arada. Saygılar
-
Eylence için bire bir olmuş. Saygılar
-
Geçen hafta gelemedim bari bu hafta geleyim diyordum, yarın ve cumartesiye tüm gün eğitim toplantısı koydular
. Saygılar
-
Kim yaptıysa...
Tekrar eline sağlık Mehmet, çoğu zaman takmaya bile kıyamıyorum.
Abi ne demek her zaman. Yakın bir zaman da yenisi örülür neden olmasın. Saygılar
-
Kamuran abi zevkli adamsın vesselam. Bu arada paracord bilekliğinde canlıymış. Saygılar
-
Bu hafta kambersiz olacak buluşma. Sabah 06:30 da Amasraya gidiyorum günübirlik, size keyifli buluşmalar. Saygılar
-
-
Güzel resimler, güzel kolleksiyon. Saygılar