Ben gelirim.
Yaparız mangalı abicim ayıpsın, isteyin yeter. Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben gelirim.
Yaparız mangalı abicim ayıpsın, isteyin yeter. Saygılar
Kamuran abi, bence de Red-Dot takılı iken daha iyi. Görselden ziyade o şekilde kullanımı rahat . Önde veya arkada olması senin kullanım rahatlığına göre değişir. Saygılar
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Tecrübe etme şansım oldu, tek kelimeyle pcp tüfeklerin BAZUKA sı. Saygılar
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Saygılar
İyi günlerde kullanın. Saygılar
Hitapta ne varki ben bir saygısızlık göremiyorum ayrıca kiminle nasıl konuşacağımızı biliriz. Şimdi kalkıp burda yaş muhabbeti yapmayalım.. Neyse uzadı bu konu. Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan fotoğraflardan öyle anlaşılıyor. Doğrusu sumatralara iyice merak saldım inşallah banada nasip olur..
Sizin saygısızlık yaptığınızla ilgili bir şey söylendiğini göremedim.
Gerçekten unutmayacağım bir buluşma oldu benim için. Bu hobiye gönül veren dostlarla bir arada olmak, tanışmak ve sohbet etmek çok keyifli oldu. Ankara Team olarak böyle bir günde bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkür etmek istiyorum. Çok sağolun. Umarım daha sık görüşme şansımız olur, Ankarada ki buluşmaların daha kalabalık, daha keyifli geçeceğini düşünüyorum artık. Bu arada gönül birliği kurduğumuz AirGunTürk ailesinin tüm üyelerini Ankara da ağırlamaktan çok memnun olduğumuzu da bilmenizi isterim. Saygılar ve sevgiler...
Kamuran abi hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız, belasız kullanırsın inşallah. Saygılar
%80 katılacağım. Aracı olmayıpta gelmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum, buluşma saati ve yeri tam olarak belli olduktan sonra ortak bir noktadan gelmek isteyenleri götürebilirim. Örneğin; Mühye köyü civarında buluşma olacağını düşünürsek, gelmek isteyenler Atakule veya Turhan Güneş Bulvarı tarafına gelir ve oradan hareket ederiz. Kişi sayısı çok olursa iki-üç tur yaparız problem değil. Dediğim gibi %80 geleceğim bir aksilik olur ise bu başlık altında yazarım. Ayrıca özel msj yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Saygılar
Kendine haksızlık etme kardeş. Çok karizma çıkmışşın resimlerde
Çok teşekkür ederim abi. Saygılar
Heeeyyyytt... ammada çirkinmişim.