Sabah saat, 09 - 09:30 gibi paint sing de olurum, gelecek olanlara duyurulur. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankara teama misafirperverliği için çok teşekkür ederim, Erdinç abi ve Mehmetede ayrı bir teşekkür borcum var saolsunlar tüplerini kullanmama izin verdiler.
Abicim ne demek lafı bile olmaz, sen yeter ki gel
. Çok memnun oldum tanıştığımıza ve görüştüğümüze. Saygılar
-
Gerçekten çok keyifli bir buluşma oldu. Hava gerçekten çok güzeldi, gelen herkese saygılar, sevgiler. Ozan abi sana da ayrıca teşekkürler. Saygılar
-
Tek kelimeyle muhteşem. 1/1 ölçülerde yapmışlar. İyi seyirler, saygılar.
-
En zayıf hali ile, pellet kutusunu delemezken, 10 tura çıkarıp denedim, iç içe 2 pellet kutusunu deldi geçti.
Genel olarak 4,5-5 tur işinizi görür. Daha fazlası stabiliteyi bozuyor ve aşırı hava tüketiyor. 50 yerine 20 atı ş yaparsınız.Not: Setskur vida sola doğru 12 tur dönüyor. sonra boş tur atıyor.
+1000000 katılıyorum, 4,5 - 5 tur yeterli olacaktır. Saygılar
-
Şarjör oringinde bir problem olabilir, gevşemiş yada yıpranmış olabilir. Saygılar
-
Yarın sabah 08:30 - 09:00 gibi ordayım. Yağış devam ederse oturup, çay içer, laflarız. Saygılar
-
%90 ordayım abi. Saygılar
-
-
ikinci elde böyle bir bıçağa nekadar verilebilir merak ettim?
2. Elde bile bulmak neredeyse imkansız koca ebay de bile 1 tane mevcut kargo dahil 300$ . Saygılar
Yuh diyorum başkada bişey demiyorum
bu ne be bu tür videoları katanalarda görürdüm genelde. Bu kadar ufak bir bıçakla böyle bi deney.....biraz keskinliği abartmışlar...
saygılar.Son derece güzel ama değil mi? Saygılar
-
Arkadaşım boşver takma kafanı kısmet işi, daha iyisi daha güzeli olur inşallah. Sen merak etme forum, konuya gereken hassasiyeti gösterir. Saygılar
-
Adam işi biliyormu ne???
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=2t4ddizqaok
Yok böyle bir bıçak... İllaki istiyorum ama sıfırı yok
saygılar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gerçekten çok güzel bir uygulama ben varım:). Bu başlık neden ilgi görmemiş hayret doğrusu
Saygılar
-
-
-
-
Silahınızın kundağını söktüğünüzde emniyet mandalının alt tarafında bulunan delikten içeriye 4mm allen anahtarı soktuğunuzda (bulabildiğiniz en uzun allen olsun ) çekiç içerisindeki setiskur vidasına ulaşmış olursunuz . Setiskur vidasını çevirdiğinizde içerideki çekiç ile beraber dönmesini engellemek için, tetik tertibatının yaklaşık 10 cm ilerisinde bulunan küçük delikten ince bir pim vs. sokarak çekici sabit tutun ve setiskur vidasını namlu ucu karşıya bakacak şekilde düşünürsek sola çevirdiğinizde, çevirdiğiniz oranda güç artar , sağa çevirdiğiniz oranda ise o oranda güç azalır .
Çekiç içerisinideki Setiskur vidasına ayar yapmak için ilk olarak sonuna kadar sıkıp (sağa çevirerek ) daha sonra sola çevirirken kaç tur çevirdiğinizi sayarak kullanırsanız ilerleyen zamanlarda kontrol etmek için tekrar kundağı söktüğünüzde setiskur vidasını tekrar sayarak sıkarsınız ve değişme olup olmadığını kontrol etmiş olursunuz .
Örneğin = Setiskuru tam olarak sıktınız ve sola 5 tur çevirerek ayarlamanızı yaptınız . ilerleyen zamanlarda kontrol ederken setiskuru sağa doğru çevirdiğinizde yine 5 tur giderek sona dayanıyorsa problem yok demektir ayarınız bozulmamış , ancak 5 tur gitmeden sıkışıp kalıyorsa yaptığınız ayar değişmiş demektir . Saygılar