Tebrik ederim güzel bir paylaşım olmuş, darısı başımıza. Ben en çok " Spyderco Military Titanium " beğendim. Koleksiyonunuzun gerisini bura da paylaşırsanız memnun oluruz. Saygılar
meenet tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlık olmayınca bende bilemedim. Saygılar
-
Bu cumartesi buluşma yoktu sanırım (25.12.10) ama evet ondan önceki hafta cumartesi yoktum haklısın abicim. Saygılar
-
Herkeze günaydın, saat :12:00 ye kadar paint sing da olucam gelen olursa beklerim. Saygılar
-
Yakında bu sorun kökten hallolacak Erdem
Var mı bir gelişme???? Saygılar.
-
Çok geçmiş olsun acil şifalar. Saygılar
-
Tek kelimeyle; MÜKEMMEL = COLD STEEL.... Saygılar
-
bu ne demek şimdi. sormuşsun arkadaş yanıt vermiş.eğer biliyorsan niye foruma yazıyorsun.lütfen cevaplarımızda kırıcı olmayalım.
sevgiler
Cevap versen bi türlü vermesen bi türlü. Saygılar
-
Bende gelirim lakin kışlık lastikleri daha taktırmadım yolda bir sorun olmaz ise sabah görüşürüz.
-
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Saygılar.
-
Long pcp bende de var Nisan 2010 da aldım, çok şükür buna benzer bir sıkıntısı yok şu zamana kadar. Genel bir durum olduğunu sanmıyorum, sizin şansınıza böyle olmuş. Saygılar
-
Saat 9:00 gibi gelicez Umutla beraber. Saygılar
-
Bende ordaydım lakin oyuna katılmadım. Saygılar
-
-
Bıçaklarınız çok güzelmiş. Paylaşım için teşekkürler. Saygılar
-
-
Cumartesi gelen varmı? Saygılar
-
Belki de bunu [Resim Engellendi: http://www.straightshooters.com/beeman/bhw97blue.jpg]
Belkide bunu görmüştür.
(HW 97 K)
En iyi silah elindeki silahtır..
Valla onu bilmem ama ben ikisini de görünce bayıldım. Saygılar.
-
bu buluşmada foto çekemedik benim aracın benzin deposu ile uğraşmaktan vakit bulamadım.zira depo da delik vardı .neseki o gün içinde hallettim.
sevgiler
Geçmiş olsun abicim. Saygılar
-
Ben seyre gelirim o kadar. Zati yeni AA aldım dürbünü yoktur
param kalmadı. Öle oturup izlerim.
Saygılar