güzel
Sanırım daha iyi Hw 97k lar gördünüz?? Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güzel
Sanırım daha iyi Hw 97k lar gördünüz?? Saygılar
Top mop diilde, zopaynan daş var mı sen onu de hele...
Sevgiler,
Sen istersinde olmaz mı ağam. Saygılar
Bu buluşmanın fotoları yokmu? Saygılar
Bu abi neye göre söylemiş ki bu sözü. Çok anlamsız geldi bana. Kendileri boş mu tutuyorlarmış tüpleri. Üzerlerinde boş mu saklayın diye yazıyormuş. Hadi bilmeyen söylese neyse de, bilen kişinin böyle cahilce konuşması anlaşılır gibi değil. Ya da ortada bir yanlış anlama var. Sizin de söylediğiniz çelişkili. Şimdi diyorsunuz ki dolu tutulan tüpün test süresi 5 yıldan bir kaç aya düşer yani kabaca hesap ile 60 da 3-4 diyelim. Siz de diyorsunuz ki dolu tutmak pek tavsiye edilmiyormuş. Bizim tüpler senelerdir dolu duruyor ki, şimdi dediğinize göre roket olup fezada uçuyor olmamız gerekirdi.
O zaman tüfeklerin tüpleride peşlerinde olmalı. Saygılar
İşte modifiye diye buna derim ben. İnsan istedimi neler oluyor en güzel örneklerinden biri. Saygılar
Hayırlı olsun çok güzel bir tüfek almışsın. Moderatörü üzerinde olduğundan elindeki hatsan moderatöre de ihtiyacın kalmamıştır.
Doğum günü hediyesi olarak kabul edebilirim
Bende şimdi onu diyodum, "bu moderator boşa çıktı ne yapsam ne yapsam? tamam şimdi buldum, buna en iyisi bi hw 100 alayım bari" Saygılar.
Ankara Team Portföyüne Bir Tüfek daha ilave var herhalde..varsa buda AA dır sanırım.Surprizi çözdümmü? Seninde Bayramın kutlu olsun.
Aynen öle Osman abi dün itibariyle "air arms s410 xtra fac.22" aldımış bulunmaktayım. Kayın kundak, sağolsun ilk sahibi gerçekten temiz bakmış . Kısmet güzel bir dürbünde takarsak üstüne tadından yenmez olucak. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere. Saygılar
Tebrikler güzel grupman olmuş...Saygılar
Ne demek Klintım İstvudum yaa... Sevmem olu mu yau? Hatta bak;
Sevgiler,
Abim benim . Saygılar
Erdem ve Yücel, öncelikle bu güzel gün ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim...
impo kesinlikle haklı, haftaiçi buluşmalarının tadı başka... Bol sohbetli, bol çay-kahveli ve bol atışlı güzel bir AnkaraTeam buluşmasıydı... Allah tekrarını nasip etsin.
Sevgiler,
"Bol sohbetli, bol çay-kahveli ve bol atışlı güzel bir AnkaraTeam buluşmasıydı" derken bizi sevmiyormusun artık Saygılar
Wayy beeee..... Hakkatten... Saygılar
Osman Abi saygılar sevgiler evet hikaye gerçekten güzel. Masayı bu hale getirenleri bende kınıyorum. İnsanoğlu enteresan, hedef yapmak için onca şey dururken sen tut neyi kullan bravo gerçekten, merak ediyorum bunu yapanla tanışıp gündelik hayatta neyi ne için kullanıyor sormak isterim temiz bir kötekten sonra.
. Saygılar
Yine güzel bir buluşma oldu, keyifli bol sohbetli şen şakrak... Atış alanında çok fazla cam kırığı, kağıt, karton vs vardı, hepsini bir güzel temizledik, yaktık yok ettik
. Gelip atış yapacaklara duyurulur. Katılan herkese çok teşekkürler. Saygılar
Uzun zamandır gelemiyorum gelmiyorum tembellik edip kaytarıyorum valla. Bi aksilik olmazsa yrn oralardayım. Saygılar.