atış serbest.... 10x zoom 5km. mesafe
volkanertekin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
söylediklerinizi gidermenin hiçbir yolu yok. dürbününüzde sorunda yok. yapabileceğiniz silahınızı 50 metreye sıfırlayıp 60,70,80,90,100 metrelerde atış yaparken yukarı klik sayısını yazıp bir kağıda not etmek (tabii aynısını 10,20,30,40 olarakta yazmanız gerekir) böylece elinizde kaç metrede kaç klik oynamanız gerektiğini gösteren bir mesafe cetveliniz olacak. daha sonra gerektiğinde buradan bakarak mesafeye göre ayarlarınızı düzeltip isabetli atışlar yapabilirisiniz.
-
Cem abim namluya 12 peleti arka arkaya sürdüm desene bizde inanalım
-
teşekkürler Mustafa amca sizi tanıştırmadım daha sen kuzenimle karıştırdın herhalde. aşili(gladiator) almaya geldiğimde yanımdaki kuzenimdi. buarada senin bana verdiğin o sakar ve koca ayaklı yavru artık kangallarla oynuyo biraz daha kas yapması için zamanı var onu makina gibi yapıcaz inşallah. yeni bir efsane yetişiyo coming soon.......................
-
teşekkür ederim abilerim
-
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........
-
Osman amca şahane olmuş. bide at44 e ince bir ayar çekince senin silahlar türünün tek örneği olacak. yeni gelişmeleri bekliyorum
-
düşünce süper ama bu başlık altından takip etmek zor olur; imzamıza kaydetsek daha kolay ulaşılabilir. üyeler link den şehir aratırsak daha çabuk ulaşırız gibi
-
uzun bir aradan sonra benim için çok güzel bir gündü. yanımda silahım olmadığı için Murat abim yeni 97k sını bana verdi böylece yarışmaya bende dahil olabildim; herkesin huzurunda birkez daha teşekkür ederim TheNightHawk Murat abime. Ankara Team bambaşka bir ortam aralarında olmak çok keyifli. Kamuran abi ben biraz alışayım şu 97k ya sen skorları gör . yazımı özlü bir sözle noktalamak istiyorum
"teveccühlerinize layık olmaya çalışıyorum" K. SUNAL -
yarışmada tüfek yerine taş atmak serbest olursa bende gelebilirim... geleyimmi?
-
hepinizi çok seviyorum teşekkürler. yerimi tutun olurya birgün gelirim tekrar memleketime
-
sağolasın Kamuran abi. arada kaçamak yapıp ankaraya gelince size rakip olurum fenamı
-
ben bugün son hazırlıklarımı yaptım; çantalar hazır p.tesi sabah abbas yolcu. istemeyerekte olsa ankaradan izmite gidiyorum. tüm takım arkadaşlarımdan helallik isteyerek takım üyeliğimi sonlandırıyorum.
-
bende öyle düşündüm Erdem abi ben bu kör gözümle 25 metreden sonra biraz zor vuracam ama ben şansımı reddot ile deneyeceğim.
-
mesafe olarak min/max ne kadar olacak ona göre optik seçimi yapalım
-
Volkan sen benim aklımda hep plasiyerlik günlerindeki yogunlugun ile kalmışsın, değil hafta içi gelmek pazar bile atışlara gelmeye vaktin olmuyordu, sanki ne zaman buluşma olsa, aklıma, yaa zaten volkan gelemez işi vardır meşguldur gibi kazınmış
Haklısın vallaha bak unutmuşuz haber vermeyi, şahsım adına affet diyorum
aklına kazınanları unut Emre Ankara da olduğum sürece bütün buluşmalara katılabilirim. gerçi bundan sonra mesai günleri İzmit teyim ama haftasonları kaçamak yaparım herhalde. cumartesi bir aksilik olmazsa yanınızdayım takım arkadaşlarımı seviyorum ve onlarla gurur duyuyorum. -
yok Göktuğ abi kesinlikle öyle bir kastım yoktu; amacım incecik bir sitemdi
-
atışa giderken aramayan arkadaşlarıma kocaman bir alkış istiyorum
-
-
gülegüle kullan Emre. inşallah canın sıkılmadan keyif ile kullanırsın