co2 silahlarda atış araları ne kadar kısa olursa hız farkıda o kadar fazla oluyor. her atış arası 1 sigara içimlik zaman neredeyse aynı hızı veriyor. veya benim gibi çakmakla ısıtacaksınız
volkanertekin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu kadar ufak Thermal görmemiştim. bence gece görüş ile alakalı
-
Ankara team da ne arasan var.Yeterki katıl her derde deva Ankara team Kundak mı yapacan Kyücel e yanaş, Mekanik arızan mı var Murat a, tüfek yok atış mı yapamıyon peletin mi yok çay mı istiyon yanaş Osman abiye, Ft mi yapacan gurupmanın mı bitti hop zıpla Erdem hocanın yanına, şişe mi kıracan doluş Sedar ın arabaya sen atacan ben atacam kavga et, kendini şanslı hissettin silahım atar peletim dolu havam yerinde monotonlaştım dedin azıcık kaderim kötüleşsin mi istiyon gel bana.Elektronik ayar dakka dubara al-sat yap işlet devret hop Emre ye..Kanat mı çekti canın Volkan kasayla getirin(o şimdi şöför).Gitar istersen Fender sana yapsın.Ateşli çektiyse canın git ejlover a al sık havaya,yeni silah aldım ben bunu bir parçalıyım dedin ver Tonguç a....GİBİ GİBİ
-
tamam bırakayım da sen bizi yemiyon demi döviz bürosu falan diye? bence sen kesin optikcisin
-
volkan senin dürbünle süper 50mt gurupman yaptım yaw ne oldu ki buraya koyamadım gerçi.
paralax ayarı bozuldu gene tekeri çeviren pim çıkmış yoksa kullanılabilir durumda -
aa gelirde dürbün sorunu gene başgösterdi. dürbün yok Osman amca
-
bende diana ile size katılabilirim.
-
Ankara'da olursam kesin gelirim.
-
bilmiyorum Erdem abi gidip görmek lazım birşeyler söylemek için. arada kaçamak yaparım gibi.
-
aslında bende bugün gitmek istiyordum ama soğuktan çekindim. ankaradaki son günlerimi iyi değerlendirmem lazım sonra abbas yolcu
-
ben olur derimde sen gelirmisin acaba?
-
ne grupmanı osman amca ortada grupman falan kalmamış cetvelle ölçtüm dıştan dışa 45 mm. ama ilk ikisinin tam hedefte olması beni geleceğe yönelik sevindiriyo.
-
yeni silahınızı iyi günlerde zevkle kullanırsınız inşallah. dürbün seçiminde 6*24*44 bence gereksiz ağırlık olacaktır. silahınızın ağırlığı zaten fazla birde üstüne extra dürbün agırlığı binecek atış yapmak çok daha zor olacaktır. bence 4*16*44 yeterli gelir ve kesinlikle dampa ayak kullanmanızı tavsiye ederim sonra dürbünün artıkılı *çarpıkıl* oluyo tecrübe ile sabittir.
-
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081129/temp/ywgp6kh4.jpg]
grup cacık ama adam kesin öldü ilk 2 atış adamın yüreciğine indi
ayrıca Osman amcama herşey için teşekkür ederim.( bide şu hesabı kimseye çaktırmadan ödeme huyu olmasa süper olacak.her buluşmada bütün hesabı ödeyip bizleri mahçup ediyor ). -
senin hw100'ü bende seviyorum murat abi
-
Ben de ne zaman muhabbet kuşu kafesini balkona koysam 15 dakika sonra balkona kargalar geliyor.Orda yoksan da kafesi düşürmeye çalışıyorlar.Bu da sıkıcı bir durum tabi ki
kuşlarınızı balkonda kafeste bile olsa güvende sanmayın. kargalar benim iki tane erkek kanaryamı öldürdü kafesin içindeyken. kiralık katil gibi mendebur hayvan kafes falan dinlemiyor. sonrası malum volkan efe oldu karga katili. acı çekiyor diye üzülen arkadaşlar sıkın kafalarına hisseden bir beyin yoksa acıda yoktur. ankaralı arkadaşlardan kıyamayan varsa beni aramaları yeterli -
benimde favori hedefim sigara. sayın yavuz birde yakıp deneyin ateşini vurmak daha zor oluyor. hemde sağlığa çok yararlı insan kendini kaptırınca kendine son bir dal ayırmayı unutabiliyor
-
yarın çalışırım gazozu nasıl yollarsınız kargo adresi vereyimmi
-
16 kasım buluşmasına İstanbul a gelin orada kapışın bence ..
70 metre boş şişeyi vuran dolusunu alsın ...
70 metreden şişeye kolay olur kapağa atalım bence keşke gelme imkanım olsada gelsem sizlerle tanışmak, atışmak? isterim. (işlerimi yetiştirebilirsem gelirim belki belli olmaz) -
ben daha iyilerini de gördüm. buna grup demek biraz abartı olur.
madmax atışları yapan kişi 66 yaşında yorumlarını dikkatli yap bence. kimileri evden çıkamazken Polat amcam elinde tüfek atış yapıyor. ayrıca senelerin tecrübeside cabası bence sen 20 yaşında zımba gibi delikanlı olmana rağmen Polat amcamın grubunun iki katı büyüğünü bile yapamazsın bence. kolay değil 30 metrede c-t-c 30mm grup yapmak hemde 12 pellet atarak. 5 li grubu çok daha başarılı olacaktır. bildiğim kadarıyla oturarak destekli atıyor Polat amcam.
ellerin dert görmesin amcam ellerinden öperim . Ankaraya gelde gazozuna kapışalım senle