Levent , Başar ve Togay duygularima tercuman olmuslar benim birsey yazmama gerek kalmamis , arkadaslar
muhalefet olmaktansa şöyle yapin böyle yapin demektense buyrun sizde katilin , ekipmani dert etmeyin gerekirse ben yarismam , siz yarisin
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Namlu kesmek coğu zaman iyi sonuç vermez , daha doğrusu iyi sonuç verdiğine hiç rastlamadim
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ayni kulvarlarda yarisilacak , ayni hedeflere atilacak , yayli aticisi genel klasmanda derece yaparsa hem genel klasmanda hemde yayli klasmaninda madalya alicak , sadece yayli klasmaninda derece yaparsa yayli madalyasi alacak . Zoraki pnomatik oldugu icin muhtemelen pcp kategorisine girecek , ama bu tartismaya acik bir konu , netlestirmek icin sagi solu biraz kurcalamak lazim.
-
Katilimci sayisi konusunda herhangi bir kaygimiz yok , yarismalar daha profesyonel bir hal aldigi icin ilk yarismada daha az sayida katilim olmasi bizim icin daha iyi olur diye düşünüyorum . Zira cok sayida katilimcinin oldugu bir yarismayi gerektigi gibi yürütememek , beklentileri karsilayamamak bizim icin daha kötü olur. Bu yarisma artilarimizi ve eksilerimizi görmemiz icin bize yol gösterici olacak.
-
Takimlar sampiyonlugunu unuttum pardon
-
Genel klasman , bayanlar , yayli olarak 3 grupta madalya verilecek
-
İzmirli dostlarin yaptiklari bu fedakarliktan dolayi sahsim adina tesekkur ederim , hobimizi daha saglikli bir sekilde yapabilmek icin en buyuk eksigimiz bir üst birlikti , buda izmirli dostlar sayesinde oldu. Diger takimlardaki arkadaslarinda yapacaklari katkilarla insallah kisa zamanda bu hobiyi daha iyi yerlere getirecegiz. Forumlara yazmayali baya oldugu icin su an biseyler yazmak bile zorluyor
bundan sonra forum paylasimlarinada agirlik vermek lazim.
-
Aranizda olamasamda gönlüm sizinle ATAKIMI , ama erdinc fotolardaki durumunu sakıncali bulmadim desem yalan olur
-
Bugünki kulis çalışması cok hoşuma gitti , sık sık tekrarlamak lazım
-
Muhtemelen bende gelirim , bulusma yerimiz çankaya / mühye köyü 312 paintball tesisleri..
-
Yazilan her yorumun ardindan mutlak cevap hakki doguyor , yazsam olmuyor , sussam gönül razi degil ,bu isi onu dedin bunu demedim , sende sunu yaptin moduna sokulmasini sahsim adina hic istemiyorum. Ne yazildigini ne anlatilmak istendigini hepimiz anlayacak yaş ve zekadayiz. Keske olay forumlara taşinmadan önce yüzyüze konuşulma cabasina girilseydi.
Moderator arkadaslardan ricam , tum forumlardaki basliklarin temizlenmesidir.
Saygilar.. -
-
Sizin gibi insanlar yüzünden forumlardan sogudum , polemikten beslenen aman bi kavga ciksinda bende olaya dahil olayim diye bekleyen. Bu hobi icin bircok sey yaptigima yaptigimiza inaniyorum , acaba siz ne yaptiniz ??? Tüm ciplakligiyla ortada olan gercek neymis oradamiydiniz ??? Bu olusum bzim tekelimizde degil , kimsenin degil sizde yapin bi organizasyon seve seve istirak edelim , kusura bakmayin ama elini hicbir tasin altina koymadan bos beles laflarla oralik karistirmaya calisanlara bu gune kadar prim vermedik bundan sonrada vermeyiz. Belki bugun artun veya diger arkadaslarla ters dustugumuz konular olmus olabilir , ama biz bunu aramizda cozer bu isi daha ileri tasimak icin elimizden geleni yapariz , sizde bekte bi tartisma ciksinda bende olaya gireyim diye beklersiniz...
-
Somaya gidip gitmediginiz bizi ilgilendirmezse katilmadiginiz bir yarismadaki yasanan hicbirseyde sizi ilgilendirmez, bir derdiniz varda gelirdiniz orada konusurdunuz , simdi saga sola satasmanin bir manasi yok , baser konusuna gelince baser daha oncede bir kurul olusturmasini ve baskan secilmesini teklif etti , ama bizlerin tembelliginden dolayi bu is biraz gecikti , yani sizin dusundugunuz gibi birdurum yok ortada.
-
Halil bey , siz sıkıntınız nedir ? Surekli bi orataligi karistirma cabasindasiniz , basar size ozelden yazdiysa sizde ozelden cevap verseydiniz , özelden konusulan seyleri niye genelde paylasma istedi duyuyorsunuz ? Sizin bu isrten cikariniz ne ? Bu ise cok merakliydiniz neden karagole gelmediniz , haa parfon somaya gidecektiniz , gittinizmi ?
-
Su ana kadar alandan istifade etmek isteyen herkese müsama gösterdik , elimizden geldigi kadar kimseyi geri cevirmedik , sadece cati malzemesine verdigimiz para 2000 tl civari , iscilik ve harcanan emek zamanda cabası .
Takim icersinde alani ozensiz kullanan arkadaslar oldugu gibi disaridan gelen insanlarin alana verdigi zarar göz ardı edilebilecek gibi degil , bu yüzden alan kullanimi A Takimi üyesi olmayanlara kapanmistir... -
İyi dileklerde bulunan herkese tesekkür ederim , ayrica ftp 900 icin tam beyefendi silahi diyen güzel insanada ayrica tesekkür ederim
Taylan abi eline saglik , her zaman soylemisimdir 12 fp candir
Erhan abi bende inceleme yapmak icin sabitsizlaniyorum ama silahimla doğru dürüst atis yapamadim , iş için İzmir'deyim insallah dönüste bol bol paylasim yaparim -
Erdem abi fotolar icin teşekkür ederim
İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun , silah elime ulaşali yaklasik 15 - 20 gün oldu ama bugun birkac atış yapma firsati buldum , gercekten kaliteli ve çok dengeli bir silah. İlerleyen zamanlarda grupman ve detayli fotolarida ekleyecegim insallah -
Cem e katiliyorum , İstanbul yarismasi Havali kuvvetler ve Filinlarin ortak calismalariyla yapildi , bolgesel takimlar bu tür organisasyonlari birlikte yaparlarsa daha faydali olur , hem is gücü hafifler hemde farkli fikirler ortaya cikabilir.
Basindan beri söyledigimi yine tekrarlamak istiyorum cok fazla yarisma düzenlemektense az ve öz yapmak daha saglikli olur.
Artik iki kisinin bir araya gelip takim kurdugunu dusunursek , her takiminda kendi yarismasini duzenlemesi bu isin suyunu cikarmaktan baska birsey yapmaz. -