Parallaks ayarlı dürbünler genelde gözdeki kusurlarida yok eder , ama sadece dürbün kullanırken . Açıklamak gerekirse kullanılan optik kaliteli ise , gözlük kullanıyor olsanız bile dürbün kullanırken cogu zaman gözlüğe ihtiyac duymazsınız.. Bu kişiden kişiye değişebilir ..
Diğer bir durumda kullandığınız optik kaliteli degilse , netleme yapamıyorsanız , hedefi görmek icin gözlerinizi fazla yoruyorsaniz bahsettiginiz olay yaşanabilir , zamanında benimde basıma gelmişti .
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kullandığınız dürbün nedir ?
-
https://www.airgunturk.com/www.bicaksanati.com da istedigin her turlu bilgiye ulaşabilirsin , orda hazır profil satanlarda var. Sana lazım olan iyi bir ege ve çeşitli kumlarda zimparalar , kolay gelsin .
-
Abi eline saglık , baya emek harcamissin , ben okurken yoruldum valla
-
Evren tekrar basın saolsun ...
Taylan abi senin isin zor valla , sen en iyisi birdahaki yarışmaya onuda getir . Onuda yatıştıralım , belki o zaman daha iyi anlar durumu
-
Evet arkadaşlar , bir yarışmayı daha bitirdik , darısı başka yarışmaların başına
Benim şahsi görüşüm, yarışma başlangıcında biraz aksaklıklar olsada sonunu toparladık galibaÖncelikle yarışma organizasyonları ve hazırlıklarında emeklerini esirgemeyen takım arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim , her fırsatta kaytaran arkadaş seni not ettim haberin olsun
Her yarışmada yeni arkadaşlarla tanışıp , daha önce tanıştığımız hobidaşlarla samimiyetimizi arttırıp güzel dostluklar kuruyoruz , umarım bu hep böyle devam eder.Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan , kar , kış , yağmur , çamur demeden yollara düşen , yorulan , uykusuz kalan
İstanbul'dan
Filintalar takımına
Yine İstanbul'dan
Havalı Kuvvetler takımına
Adana'dan
Adana Tim ekibine
İzmir'den
Efeler takımına
Yine İzmir'den
Ftbrturk Takımına
Zonguldak'tan katılan arkadaşlarıma
Canı gönülden teşekkür ederim , ayağınıza sağlık. Sizleri ağırlamakta bir kusurumuz olduysa , yarışma esnasında veya başka bir anda istemedende sizleri üzecek , kiracak , bir yanlışımız hatamız olduysa affola
Yarışma sonunda ismi geçmeyen bir insan vardı. o kadar alçak gönüllü bir insanki tanımayan arkadaşlar varlığından bile haberdar olmadı, hedeflere en çok itiraz edilen yarışmada defalarca hedef kontrolü yaptı , hedef boyadı , yetişebildiği herşeyle alakadar oldu. Buradan sevgili abim , Dünya Şampiyonu atıcımız , milli gururumuz Yusuf Dikeç 'e de teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Ve sıra geldi dereceye girenlere
Hediye işini niye abartmadık anladınızmı
Sonra herseyi siz aldınız denecekti
Takım olarak göstermiş oldukları başarıdan dolayı tüm arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.Birinci olarak , o kadar atışı boşa yapmadığını kanıtlayan Erdinç 'i , Söke söke ikinciliğe yerleşen Levent'i , nasıl olduğunu çözemesemde
üçüncü olan Yasin'i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum...
fazla uzattım galiba tamam bitti....
-
Şimdiye kadar katıldığım yarışmalar içerisinde en keyif aldığım yarışmaydı dersem yalan olmaz.
Organizasyon gerçekten dört dörtlüktü, parkurlar , hedeflerin sıralaması ve dizilimi , parkurların ilerleyişi , her şey harikaydı.
Misafir perver ev sahiplerimiz , Filintalar ve Havalı kuvvetler ekibine hoş sohbetleri ve emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. gerçekten yarışma boyunca çok yoruldular ve bizlerin rahatı için koşuşturup durdular.
Hernekadar geçen yıl kendisini göremesekte
Uçar av Ethem bey bu yıl yarışmaya sponsor olarak , yarışma alanında bizleri yalnız bırakmayarak , hoş sohbeti ve katkılarıyla gönlümüzü almayı başardı. Kendisinede çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki yarışmalarda da katkılarını bekliyoruz.
Ve yarışmanın birincisi Rehşan abi
İkinci olmak hernekadar hoşuma gitmesede Rehşan abinin birinciliği sonuna kadar hakettiğine gönülden inanıyorum , söke söke birinci olmak diye ben buna derim. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Bu arada videolar çekilirken keşke uyarsaydınız , ağızda sakızla pekte hoş olmayan görüntüler vermişiz
son olarak , yarışmaya katılan , emeği geçen , tüm dostlara ve hobidaşlara teşekkür ederim , inşallah bundan sonraki birçok yarışmada bir arada olabiliriz.
-
Mehmet abi ellerine saglık sahane bir kundak olmuş , ellerin dert görmesin . Zeytin ağacı bu kadarmi güzel durur bir kundakta , ay yıldıza diyecek hicbisey yok , gercekten yurt dışında kundak yapıyorum diyen birçok insanı kıskandıracak cinsten olmuş
-
-
vay arkadaş bir kaç gün foruma girmedik neler yapmışsınız , helal olsun muhteşem olmuş valla. Ellerine kollarına sağlık Levent şahane olmuş.
-
Yalniz kamp alanında birsey dikkatimi çekti filintalarin hepsi kulaklikla uyuyordu , ilk basta niye acaba dedim , çadıra giripte uyumaya çalışınca sebebini anladım
Uykumuzu sabote etmek icin bile ekip kurulmuş
-
sonunda pc nin başına geçebildim
Zorlu ve uzun bir yolculuktan sonra takım olarak İzmir'e ulaşabildik , gece farkına varamasamda gündüz gördüğüm güzellik beni gerçekten mest etti.
Muhteşem bir doğa ve muhteşem bir mekan , hiç bir eksiğimiz yoktu desem yeridir.
Yarışma parkurları gerçekten çok zorlayıcıydı , bu kadarını hiç beklemiyordum doğrusu , böyle bir parkurda dereceye giren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum . Ellerinden geleni yaptılar ve bulundukları yeri fazlasıyla hakettiler.
Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Başta Mustafa abi olmak üzere , İzmir ekibine , Sponsorluğundan dolayı Hatsan ve Bahtiyar Bey'e , Bu güzel mekanda 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde yarışma olanağı sağlayan Melih Bey'e , geceleri mışıl mışıl uyumamıza yardımcı olan
ve artık kardeş takım olduğumuzu düşündüğüm değerli Filintalar'a , Türkiye'nin neredeyse bir ucundan kalkıp gelen , memleketleri gibi sıcak kanlı ve hoş sohbet Adana'lı dostlarıma , tanışma fırsatı bulduğum bulamadığım tüm katılımcılara canı gönülden teşekkür ederim.
İnşallah bundan sonraki yarışmalarımızda böyle güzel mekanlarda ve daha fazla katılımcıyla devam eder.
-
Yarışma bitti
Sıralama
Erdinc
Jimih Rehşan abi
Meenet -
İyice sapittim , yukarıdaki mesajı diğer konuya yazacaktım , buraya yazmışim
-
Mustafa abi yanlış anlaşılmazsa bir önerim olacak , yarışmayı daha fazla karmaşık hale getirmesek iyi olur , katılımcı sayısı fazla , yarışma normal şartlarda ilerlese bile hemen hemen 10 saati bulacak. Pazar gunünün yetmeyeceğinden korkuyorum
-
Arkadaslar aksam tüpleri doluma götüreceğim , tüp dolduracak arkadaslar aksam 18 e kadar alana bıraksın .
-
Bu arada telefon İzmir ı uzanır olarak değiştirmiş
düzeltilirse sevinirim
-
On numara set olmuş abi güle güle kullan , ben zaten izleyici olarak katilacam
-
Öğlen çıkmak dinç bi sekilde araba kullanmamızı saglar , bosuna gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir dememişler
bu arada cuma gunü mekanda kına gecesi varmış . Otoparkı 3 ten sonra kapatacaklarmis , yola çıkmasak bile toplanma saatini erkene almakta fayda var , birlikte gelebilecek arkadaslar olursa iyi olur . Araçlar mekanda kalacağı icin arac sayısını ne kadar azaltırsak iyi olur .
-
Bencede güzel bir fikir kamerası olan arkadaslar getirsin , bende 1 adet var