Arkadaslar katılacak ve bilgisi olmayan arkadaslar icin burada da paylaşmak istedim.
şu an icin sayı tamamlanmıştır , intikal 2 arac halinde olacaktır ve tahmini hareket saati cuma gunü 15:00 da olacaktır . İzmir de iki gece konaklayacak ve konaklama kamp seklinde olacaktır . İmakani olan arkadaşların çadır , portatif masa sandalye , isildak , el feneri , mangal , çaydanlık ve tüm arkadaşların uyku tulumu ile matlarini getirmeleri rica olunur . Öneri si olm arkadaslar paylaşırsa sevinirim .
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cumartesi sabah kahvaltıya ordayim
madem istanbullu arkadaşlarda geliyor , güzel olur 
-
1-Taylan Alyörük ( İmpo) - AirArms EV2 .177 / 4.5
2-Mustafa Gürpınar (senior74izmir) - P2 - .22 / 5.5
3. Erdem KAYA (Raptorx) AA s510C .22/5.5mm
4-Koray Yılmaz (îkarus) Airarms S510 Extra fac 5.5
5-Ömer Yasanul (Ömer Yasanul ) FX T12 22 Cal.
6-G. Başar Öztuna (bsR) - Steyr LG110 FT .177 / 4.5
7-Eser Isgoren (Eser) - AT-44 Long .22 / 5.5
8-Rüştü Demirkol (İronarm) HW100 5.5-Gamo Dynamax 5.5
9-Murat ARIK (mobydick74) HW100 5.5
10-Artun Kocaman (Arth-Wader) AirArms s410 TDR .177 / 4.5 / Daystate Huntsman XL 5.5
11-Gökhan Mutcalı (Pretoran) -""Ağrı Patnos "" Daystate Airwolf MCT 5.5 / Airarms TDR 4.5
12-Togay YURTSEVER (Tüfek sonra eklenecek)
13-Halil ÖZAK (Halil61)Benjamin Marauder 22.cal
14-Tümer Denizel (Tüfek sonra yazılacak )
15-Bülent Eğinlioğlu (mbe) - Daystate Panther 5.5
16-Erhan Özçelik (schfrhnd) AA S510 5.5
17-İbrahim (Ferhat) Artık At44 long 22 cal
18-İzzet Kırbaş (Berkman) -
19-Deniz Çay (Aragorn) HW100
20-Emre Başkaşkır (Kostok) airwolf .22
21-Emre Özkardeş (EmRe74) AAS510 .22
22-Mehmet Sezerel (anymess) AA S200 , AA TX200
23-OttomanEmpire(Alper Ertop) Steyr LG110 0.177 cal-AA S510 Carbine 0,22 cal
24-Melih Furkan Tektaş(mft) AT44-10 .22cal
25-Mustafa Ekiz aa s510 extra fac .22
26-Yasin Odabaşı(wrangler) --
27-Kamuran YÜCEL (kyucel) FX T12 .22
28-Ahmet Can Polat (ACPolat) , Mod 54 , .22
29-Levent GÜRÜNLÜ (levent7706) HW 100 5,5
30-Erkan ŞAHİNER (erksah) Hatsan AT44 Long 5,5mm
31-Cem Orçun ALIKOR - FX T - 12
32-Metehan Özden (Kafa avcısı) - Webley Patriot .22
33- Serdar Havsut - Daystate mk4 Panther -
Öyle demeyin abi belki adam katılacak ama sırf bu kural var diye katılmıyor
Arkadaslar bu durumdan dolayı katılamayan biri varsa bırakında o yazsın , birde eleştiride bulunurken üslubumuza biraz dikkat edelim lütfen . Aynı seyleri bizde yasadık , herkesin istekleri doğrultusunda yarışma düzenleyelim dersek emin olun yarışma falan olmaz . Tek dolumda 5 atis yapan bir pcp varsa muhtemelen güç sınırlamasının üstünde atis yapiyordur , o adamda katılmasın zaten . Bugün dolumu eleştirirsek yarında biri çıkar güç sınırlamasını kaldırın der , öbürü yarışma tarihi bana uygun degil der , isteklerin ardı arkası kesilmez . Ft su anda ülkemizde emekleme aşamasında , bu sporu ayağa kaldirmakta bizim elimizde o yüzden bu konularda birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmakta fayda var .. Telefondan yazıyorum , yanlış yazdığım kelimeler ve noktalama hataları varsa şimdiden özür dilerim
-
Valla helal olsun bahtiyar beye bu yıl tüm hedefler sıfır km olacak, ama bence hedefleri daha onceden tek tek kontrol etmekte fayda var , bazı hedefler hic kullanılmamış olsa bile arizali olabiliyor , ya hic devrilmiyor yada neresine değerse değsin düşüyor , birde tüfek dolum konusu tekrar düşünülse iyi olur . Herkesin silahi tek dolumda turu tamamlamaya yetmeyebilir .
-
Hayırlı olsun ...
-
Elimdeki hiçbirşeyi atmaya kiyamam , elimde herzaman kullanmadığım bir sürü malzeme olur . Bir süre sonra kaldırdığım raflarda , sakladığım yerlerde unutulur gider . İstanbuldan son aldığımız malzemelerden sonra bu duruma dur demek. Eldeki fazlalıklardan kurtulmak , benimle aynindurumda olan arkadaslariminda olduğunu düşünerek , en azından satamadakta takas yapma umuduyla boyle bir etkinliği başlatmak istiyorum . Elindeki malzemeleri satmak isteyen veyaa birseyler almak isteyen , takas yapmak isteyen tüm arkadaslar etkinliğe katılabilir . Diğer sehirlerde yaşayan arkadaşlarda kendi yaşadıkları bölgelerde bu tür günler organize edebilirler . Fikir benden , eleştirmek , geliştirmek sizden ....
-
St namlu nasıldır kullanmadığımız icin yorum yapmak cok zor , ama lw namlu özelliklede match grade kendini ispatlamış bir namludur , Fx bu namluyu neden değiştirdi hala anlamış degilim , belki maliyeti kısmak icin bu yola girmiş olabilir . Envanterde yeterince silah olmasa kesinlikle satmayı düşüneceğim bir silah degil. Bir süre önce sattığım t 12 mı kullanmasamda eksikliğini hissetmiyor degilim , becerebildigim en küçük grupları bu silahla yapmıştım . Basit bir sisteme sahip olması arıza riskini en aza indirirken , atış eğriside basit yapısına tam zıt yönde bir duruş sergiliyor . Gercekten cok güzel bir silah güle güle kullan kardeşim

-
Ben ve Serdar atış yaptık, bir ara Erdem Abi geldi. Sağolsun geldiğimizde Osman abi mekan da idi mıntıka yaptık, numaralı metal plakaları sırasıyla 5m den 5 er metre şeklinde 50 metreye kadar zemine sabitledik. Murat abinin getirdiği hedeflikler dizildi daha sonra kar yağışı ile birlikte atış yaptık. Hava soğuk olduğundan ve krono muz olmadığından deneme yapamadık lakin mpr gerçekten çok isabetli. İlerleyen günlerde gerekli denemeleri yapacağız merak etmeyin.
Bu arada alana koyduğumuz bu sıra numaralı meatal plakalar mesafe tayini için yerleştirildi, üzerlerine atış yapmak için değil lütfen dikkat edelim, özen gösterelim. Aile fertlerimizin kulaklarını çınlatmayalım:)
Bir önemli nokta, atış alanının kullanımı ile ilgil; Arkadaşlar atış yaparken kullandığınız hedefler, atış kağıtları vs leri lütfen atışlarınızın bitiminde toplayınız ve çöpe atınız, atış yastıkları, masalar ve sandalyeleri toplamadan kilitlemeden alandan ayrılmayınız. İçtiğiniz çayın bardağını giderken kafeterya ya bırakınız. Kimsenin görevi bir diğerinin arkasını toplamak değil lütfen bu konuda hassas olalım, yanlış anlaşılacak bir durum yok bu durumlarda birbirimizi uyarmaktan çekinmeyelim biz bir aileyiz:) Saygılar
Eline sağlık dostum , güzel yazmışsın , bende duyuru başlığı altında saf saf yazıyorum

Evet arkadaşlar alanı lütfen biraz daha özenli kullanalım. mesafe tabelalarına atış yapan olursa ....

19 mayıs yaklaşıyor artık çalışmaya başlamak lazım ...
-
Murat abi saolsun antreman hedefleri yaptırmış , bugün onları alan yerleştirdik . Mesafe tebelalarını düzenledik . Alanı kullanan arkadaşlardan ricam bu tebelalara kesinlikle atış yapılmaması yönündedir. Ayrıca idman hedefleri güçlü silahlar için çok zayıf kalıyor. Bununla ilgili yeni bir başlık oluşturalım ve bu konuları arkadaşlara aktaralım.
Yaz yaklaşıyor , genelin müsait olduğu bir zamandada şu masa işini çözelim artık. 19 mayısa birşey kalmadı , alanı düzenleyip bir an önce çalışmalara başlamak lazım.
-
Alper hocam yeni silahınız hayırlı uğurlu olsun , çok güzel bir seçim olmuş kısa bir süre önce bende almayı düşünmüştüm . Ama son anda vazgeçmek durumunda kaldım. Envantere eklenecekler içinde en üst sırada yerini koruyor. Bu yıl işimiz çok zor

-
Bugün mekana gidecek olan varmı ?
-
Bu bahaneyle lisansımızıda almış oluruz , ilk basta sıcak bakmasamda şimdi banada mantıklı geliyor , aslında daha onceden edinmemiz lazımdı

-
Bende seviniyordum İzmir'e gideceğiz diye , bu lisans isi pek iyi olmadı . İnsallah bi çözüm bulunur.
-
Gecen haftalardaki söylediğimi tekrarlıyorum , Allah akıl fikir versin . Misafir var heralde 6:30 da kaçtığına göre

-
Bu takımdan kimse uyumazmi yaww

-
Bu saatte , bu havada ... Allah akıl fikir versin

-
Levent Allah razı olsun kardeş , emaneti sag salim yerine iletmişsin

-
Eline sağlık abi , ben çok beğendim
organizasyon tarihlerini şimdiden ayarlamak lazım 
-
Ben niye öyle yazdimki
yonetici arkadaslar bi el atsınlar artık