ilk hayırlı uğurlu olsun benden kardeşim pompayla doldurmayı denedin mi sumatrayı
surrounder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
son derece haklısınız ayıplı mal satana yazıklar olsun . hatasını kabul etmeyip baskın çıkana kat kat daha fazla yazıklar olsun
-
bu başlığı yeni farkettim biraz ilginç geldi . bursada bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz .? sonra tek tek merkeze getirip ifadelerini alalım saygılar
-
condoru bilirsin berkehan basınç 140 ın altına düştüğünde güç ayar kademesi 2 de bile olsa baya baya patlıyor mubarek
-
konu baya eskimiş sanırım ama crosman 2240 tabanca için aldığım aparatın bir resmini koyayım [Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/2s67ixj.jpg]
bir tarafı namlu yu kavrayacak diyer tarafı da reddot un boğazını kavrayacak şekilde monte edip alyanları sıkıyoruz hepsi bukadar -
güle güle kullanın
-
beğendim . isabetli bir tüfeğiniz var
-
tüfeği alan kişinin 200 metrede şişe kırmayı deneme olasılığı kaçmış bakalım ?
-
beraberinde gelir zaten. dealextreme de uygun fiyatlı ürünler var
-
vay anam vay demek istiyorum
susturucu işe yarıyor mu? ateşli silahlarda susturucu kullanımı serbest mi? -
atıcılık çok iyi
-
yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim ancak böyle rontgen filmi, siyah elektrik bandı gibi yöntemler ile sorun gidermek değil benim dileğim, dürbün doğru düzgün çalışsa ben bunları yine yapayım hiç sıkıntı değil, siz tam olarak okumadınız sanırım yazdıklarımı, dürbünün ayar vidaları artıkıl'ı oynatmıyor, ne kadar ne yönde çevirirseniz çevirin atışınız hep aynı noktaya gidiyor bahsettiğim sorun bu, yani eğer bu vidalar bir işe yaramayacaksa dürbünün üzerinde ne işi var?
ben sizin sorununuzu anladım . ama belki size öyle gelmiştir diye birde bu sekilde bir şey deneyin dedim. bazen dürbün beni de delirtiyor . söküp takıyorum sadece söküp takmak bile bazı şeyleri değiştiriyor. madem dürbün yeni aldığınız yere göndermelisiniz -
dürbünü ayaklarından sökün sonra dürbün ün arka boğazına(dampanın arka koluna denk gelen yer) 3-4 kat siyah elektrik bandı dolayarak tekrar dürbünü dampaya bağlayınız bu şekilde dürbünün arka tarafı çok hafif havaya kalkmış olacak ve attığınız atışlar artıkılın yukarısına vurmuş olacak ondan sonra turretlerden dürbün ayarlarını yapınız ancak dürbünü bağlarken artıkıl ın tam ortada olmasına ve dürbünün tüfeğe paralel olmasına dikkat ediniz (arka taraf 1-2 mm daha yüksek olacak elektrik bandı doladığınız için) [Resim Engellendi: http://i52.tinypic.com/ephhf7.jpg]
-
güç bakımından kesinlikle daha iyi sonuçlar alınır
-
condorla bsa 8x32-44 side whell focus kullanıyorum idare eder
-
kazasız atışlar
-
iyi bir restorasyonu hakediyor. grupman iyi
-
son grupman yapılabilecek en iyi grupman zaten
-
videonun sonunu izlemedim ama patlayan pellet falan heralde . her nezaman böyle fantastik şeylere özenip bir kaç kutu alsam dönüp dolaşıp yine bilindik pelletleri kullanıyorum
-
bu tüfek 120 metrede kola kutusunu vururmu? evet vurur ama tüm koşullar uygun olacak ve tüfeği sanki bir uzvunuzmuş gibi iyi tanıyacaksınız ancak öyle. hw 100 vurur mu ? evet hemde daha az efor harcayarak.anlatmak istediğim bu