bu bildiğimiz condor . yanlız şöyle bir durum var : grupmanı tüfek değil atıcı yapar. mesela 100 metrede 2 inchlik grupmanı yapmak için aynı koşullarda steyr lg 110 hp ile 10 saat çalışmak gerekiyorsa condor ile 20 saat çalışmak gerekir. örnek biraz alakasız gibi oldu ama bu şekilde benim düşüncem. saygılar
surrounder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
condor isabet konusunda sizi çook yorar çünkü stabil atış sayısı düşük . üzerinde manometre olmadığı için kaç bar kaldığını bilemiyorsunuz tam istediğimi yapacam dediğinizde 100 bar hava kalmış haberiniz bile yok o yüzden sizin kişisel beklentiniz nedir bilmem ama condor kullanabilmek için onu çok sevmek ve çok iyi tanımak gerekir saygılar
-
benim bir condorum var. diyer pcp leri pek bilmiyorum ama şimdiye kadar aa s410 xtra fac alıp da pişman olan birini duymamıştım. hem bütçenizin daha altında bir rakama sıfır olarak bulunabilir. yine bir fx glad kimseyi üzmez saygılar.
-
x20 yi bilmem ama mod 125 le 20 grupman denersin ancak bir tanesi adam gibi olur
-
teşekkür ederim tek yan etkisi hafif kulak çınlaması . malum kapalı mekan
-
-
düşük güçte condordan daha iyi gibi geldi bana . bu arada tebrikler ve teşekkürler
-
ata destekli at kardeşim o tüfek sana şimdilik biraz ağır gelir . bu arada iyi grupman
-
400 değil 200 metre atanlara bile hayret ediyorum . hafif bir rüzgar çıksa 100 metre bile atamıyorum yaaaa
-
ekol hariç hepsi
-
bacak kılıfı gerçekten çok karizmatik duruyor özellikle avcı pantolonu gibi hacimli bir pantolanla
-
bacak kılıfı iyi fikir bakınız: resident evil 4 leon scot kennedy
-
alt kızağa bir lazer iyi gider .keşke blowbackli single action çalışabilen bir model olsaymış . özel tim lerin yakın hedeflere yaptığı seri atışlar oluyor bu şekil bir olaya girebilirdin. bakır değil de çinko kaplama bb öneririm bb leri eser miktarda yağlarsan performansı artar. içeride tüp yokken veya tüp bitikken tetik düşürme hadi iyi atışlar
-
alttaki güzel üstteki de büyük ihtimal rüzgar ve etekleri bozulmuş pelletler yüzünden oluyor tebrikler
-
bravo benim yayınlamadığım bu tür grupmanlarım var şaka değil
-
hayırlı olsun güzel tüfek
-
saygılar bizden mehmet abi
-
bunu yapana kadar baya bir saç baş yoldurtuyor ama yetenekli arkadaşlar daha rahat yapar sanırım
-
eyvallah komserim
-
sağolasın sayın abim daha güzelini yapmak istersem regülatörlü tüfek lazım ama daha iyilerini condorla yapan abilerimiz var