silahıma bugün itibariyle kavuştum. ilgilerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler... inşallah yakın bir zamanda filintalar gurubundanda dürbün sıfırlamasını öğrenirsem dahada mutlu olacağım. buarada bugün sumatra 500 de aldım. onunda dürbün ayarı var:)
drmskaracuha tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayırlı olsun. darısı başıma...
-
silahım mustafa beyde.. sorun giderildiği zaman inşallah en kısa zamanda yanınızdayım. ilginiz için teşekkür ederim.
-
çok teşekkür ederim bugün çalışıyorum. herhafta toplanıyormusunuz burda?
-
arkadaşlar hepinize tesekkurler. bugün mustafa beyin kızına teslim ettim silahı. insallah sorun halledilir. istanbulda da bi pazar organizasyon yapında sizlerden bişeyler öğrenelim. 3 aydır dürbünün sıfırlamasını bile yapamadım. atışlardan zevk alamıyorum... cok yeteneksizim herhalde. bu gidişle helikopterlerde arayacagım huzuru:))
-
yanlız namlunun altındaki parça .. hava dolum yeri oynuyor. bu normalmi?
-
onuda denedim olmadı:(
-
180 bardada sorun var. kurma kolundada sıkıntı yok gibi. metal sürtünme seside yok.
-
arkadaşlar fx revolution silahım seri atış yapmıyor. tek tek atıyor. uzun zamandır siteye giremiyordum. mustafa beyin kaza yaptığını yeni öğrendim. çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda toparlar. istanbulda oturup bu silahtan anlayan varmı? beni ankaraya yönlendirdiler telefon açtığımda. belki oralara silahımı göndermeme gerek kalmaz. saygılarımla