Rica ederim ABİcim...
Sevgiler,
arıza bu adam ya
cemal abi bu tu-ka ne olaki ya nette aradım bulamadı hiç?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Rica ederim ABİcim...
Sevgiler,
arıza bu adam ya
cemal abi bu tu-ka ne olaki ya nette aradım bulamadı hiç?
yedikmi zılgıtı beki abim bidaha yapmam ama bunu da paylaşmasaydım vicdan azabı cekerdim valla
yavru köpek vardı bahçede onun yemeğini yiyodu gelip dediler kuduz bulaştırır falan ondan bi heycanla oldu işte yoksa öyle kolay kolay cana kıyamıyorum ilk avım tavşandı günlerce gözümün önunden gitmedi valla
20mt den hatsan mod55 177calibre gamo rocket mühimmat ile onaylanmıştır 22 lik aa ile hayli hayli mümkün önemli olan kulak içi yada göz çukuruna denk getirmek kafa tası palletin hızını kemediğinden yumuşak yapıya sahip olan beyin pallete aynı balistik testlerde kullanılan seramik hamuru gibi tepki vermekte ölüm süresi tekriben 10sn yada daha kısa
abi razıyız 3 kuruş fazla olsun düzgün olsun şu hatsan şu kaliteyi bi oturtamadı gitti webley i birebir kopyalıyolar yine olmuyo yine olmuyo
hatsanların pcp ve ithal ettiği ürünler dışında hepsinden bu kullanma kılavuzu çıkıyo hatta bazı torpedıların kutusunda bile
bilemedim abim bende paslanmaz olanı sadece gergedan boynuzu saplı olanı var diğerleri paslanan modeller sık sık yağlı bezle silerim onları hatta
abi bitane kinetik benelli var elimde içim eriyo ona ya depodan bile çıkarmıyoruz çizilmesin diye
dostum hatsanlarda setiskur vidalardan 2 adet olması lazım zaten bitanesi gezin altında bitanesi de gez izzasında 2 3cm ileride ikisini de sıkmayı dene olmazsa yarın dükkana gittiğimde bi bakiyim 125 lere nasıl sabitlemişler namluları ona göre yarın yazarım ama fabrikaya göndermen de iyi olur senin için bi bakım yaparlar en azından.
Bende 8 No. Inox var, 9 yıl oldu alalı henüz pasın p sinin kuyruğunun ucu yok vallahi...
Sevgiler,
abim ben paslanmayan modellerinden de satıyorum ama bu çakıların aslı paslananlarıdır sendeki dışbükey bilenmiş olanlardan mı üzerinde enine biley izi olanlar paslanan modellerdir jilet keskinliğinde olur onlar
tamam abim karışıklığı buğün çözdük bana gelen alpaslan ipek abimizmiş ankaralı fakat istanbulda yaşıyomuş armsan a612 6no ceviz kundaklı tüfek ve 1 adet sulug namlu verdim.
alper abi sen tanırsın saırım geçenlerde bulgaristanda bi yarışmaya gitmiş orda armsan la 1200 mermi testi yapmışlar yanında ondan sonra almaya karar vermiş bu tüfeği
ailesi ile geldi babası rahatsızmış acele acele hallettmeye çalıştık ata tüfek istediğini söyledi ataları yenelde trap için falan veriyorum av için mi trap içinmi diye sordum yok trap için değil av için ben milli atıcıyım zaten dedi adım alper dedi a bi alper abimiz daha var milli dedim ankaradan ankaradan bi ben varım bursadan olmasın falan dedi dedim forumdan tanışıyoruz onur ben aa hatırladım deyince bende inandım ama baya yaşlıydı 45 gibi göbek de vardı ben alper abinin okadar yaşlı olamıyacağını düşünmüştüm ama bilemedim yinede şimdi biri fotorafını paylaşsın alper abimin ona göre indirim yapcam tüfeğe
fransız opinel çakılarını da bi düşün uygun fiyatlı basit tasarımlı paslanan bi bıçaktır ama yinede bi efsanedir kendileri tek geçerim
bugün alper abi olduğunu idda eden biri dükkana geldi ve armsan tüfek için spariş verdi milli atıcı olmas,ankara lı olması ve baretta kullanması bi raslantımıdır yoksa alper abi taa ankaralardan gelip de bizim dukkanı mı buldu tüfek almak için yoksa bu bi raslantımı? bunların cevaplarını istiyorum kim bu gizemli adam
namlunun bağlandığı yerde gez in izzasında setiskur vida var onu sıkmayı dene
Safirin metal şarjörüde var... Ama yivli namluyu tavsiye etmem, yasadışı olur, kaptırırsın üstüne bide başın ağrır... Alper abinin boyu devrilsin, töbe tööbe, Ankarayı bitirdi İstanbula mı sataşıyor iblis? Ben onu bi yakalarsam uzun süre kimseye sataşamayacak...
![]()
Ankara çalışıyor çünkü, nazar etmeyin ne olur, çalışın sizinde olur...
Sevgiler,
fabrikadan ısrarla istettim metal şarjör ama üretmiyolarmış artık sattığım her safir geri dönüyo kötü satıcı durumuna düşüyoruz walla şöyle bi baba yiğit çıksa da safire aksesuar üratse ne iyi olacak vaktim olsa çift sıralı bi metal sarjör yapıcam ama işten fırsat bulamıyorum.
ya öyle bişey yaparsam namluyu yanımda götürüp poligonda falan monte ederim yada alev gizleyenin yerine monte edilecek bi aparat yapmayı düşünüyorum yivli olarak sadece çıkış kısmında yiv olucak onuda kolayca söküp takabilirim atış öncesi ama yinede o para safire değer mi deymezmi kararsızım
bullarika (adını bilmiyorum, kusura bakma) bi kere sen kendini kandırıyorsun, yemezler... Len ne var şu ateşlide anlamam, git ok at kardeşim, en azından sessiz...
Sevgiler,
adım onur cem abi
hehe benimki latife canım yoksa yivsiz tüfek elime almam ama şu safire yivli namlu uyduracağuma inandığım an alcam bitane yalnız şu palastik şarjör olayı işi bozuyo fişekleri dikiyo meret
alper abi duymasın ama bi bolt action 36 kalibre buldum içim gitti be yivli gibi yapmışlar mereti alsam mı acaba
bu arada bu ankara dur durak demeden çalışıyo bizde bi numara yok
Alper abi aramızda 10 sene var ama bende dinlerdim bu şarkıyı bide it's my life vardı oda çok bi fenaydı
extasy wery much your life...