bullarika tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bombe başlı palletleri tercih et tüfeğin güçsüz ve uzun mesafe için ağır palletler kullanamazsın bunun yanında 4,5mm ağırlığı sebebi ile rüzgardan çok etkilenir bence yakın mesafelerde küçük hedeflere atış yap

göremezsem nereye atacağım ultra-profesyonel kardeşim....

Bu arayış iyi bi atıcının arayışıdır özellikle sabit zoom lu dürbünlerde artı kıl kalınlığı önemli bir sorun artıkılın hedefi kısmen veya tamamen kabatması bazen can sıkabiliyor yakın mesafelerde bu çok fazla etkilemese de uzak mesafelerde çok etkili oluyor özellikle benim gibi küçük hedeflere 25m ve üstü plinking yapmayı sevenler için

çekiç valf i yeteri kadar açamıyo bence tüpü kurcalama öncelikle ayar setiskurunu bi kontrol et sonrada çekiç yayını bi anormalllik yoksa hareketli parçaları yağlayıp tüfeği topla ve dene

kırılması çokda önemli değil aslında maksat işe yarasın zaten 3 kuruşluk tüfek 5 kuruşluk modifiye masrafı yapıyoruz ama zevk alıyorum önemli olan da bu yorumunuz için teşekkürler en uzun ömürlü olan standart şekliyle kullanmak tabiki ama rahat durmuyo deli gönlüm

[Resim Engellendi: http://img24.imageshack.us/img24/183/yjgf.png]

Arkadaşlar webley rider tüfeğimi 60cm 4,5mm olarak modifiye etmek için namlu satın aldım fakat tüfeğim orj 5,5mm olduğu için pallet iticiyi değiştirmem gerekiyo bunu yapmışken tüfeğimi boltaction a cevirmek hemde transfer deliğinden pallet arkasına giden havayı daha akıcı hale getirmek istiyorum aklımda iki farklı fikir var ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Çok ilginç uzun zamandır alışveriş yaptığım bir dükkan hiç problem yaşamadım hatta çoğu zaman müşteriyi yanlış ürün almaktan caydırdığına şahitlik etmişliğim vardır ki bunu yapmayıp ürünü satıp parayı cebe indirebileceği halde buna gerçekden şaşırdım ve işin aslını merak ettim birde karşı tarafdan dinlemekde fayda var

hocam bende bu tüfeğin bi benzeri vardı evde oynamalık kullanıyodum bu sorunla karşılaşınca bunu gönderdim yapsınlar diye sonrada unuttum yanılmıyosam 2 ay a yakın kaldı serviste aklıma geldi aradım dediler yedek parçası yok değiştirelim yenisini verelim bende ustune fark verip şuan zevkle kullandığım 953target ile değiştirdim ölçmedim ama sanırım daisy de tüm modellerde pistonlar aynı aslında bende piston yaptırmayı düşünüyorum diğer eve geçtiğimde piston çapını ölçiyim eğer aynı ise beraber yaptırabiliriz

pompalama işlemi yapar gibi kolu tamamaen açok pozisyona getir orda pistonun en arkasında yaglama yapılması gereken yeri gösteriyo olucak orda süngerimsi bi yer var yağlama yapılan onun oralarda bi kırılma görüceksin daisy multipumplarda kronik fazla kurmanın basıncı bakalitten yapılma pistonun kırılmasına sebep oluyo servis e yönlendirebilirim senş ama onlarda bişey yapamıyolar çünkü parça yok ellerinde garantin devam ediyor ise tüfeği değiştirirler. onun dışında aleminyum yada polyemit mazemeden piston yaptırabilrisin.

:thumbup: [Resim Engellendi: http://oi52.tinypic.com/2s9c2nc.jpg]

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi çekirdek üzerinde yivset izleri bulunmuyor yani ya yivsiz bi namludan atıldı yada zaten giç atılmamıştı 2.Bir şüpem ise çekirdek de hiç gerçekten hiç deformasyon olmaması bu 50cal anti metarial(tungusten vb. sert uçlu olanlar) bi çekirdek olmadığı sürece mümkün değil ki zaten resimdede açıkca görüldüğü gibi çekirdek tam bakır ceketli yani standart bi 50cal bu arada kitap sayfaları her nekadar tak başlarına ilken kolat tahrip edilse de yoğunluğu bir ağaç kadardır yani tahrip olmaması mümkün değil 9x19 bir çekirdek 40cm kalınlığında katlanmış keçe hedefe atıldığında dahi ki gerçekten enerji emici bi hedef olur kendileri çekirdek de tahribat meydana gelmektedir uzak mesafeli atışlarda dahi çekirdek çapında genişleme bariz şekilde görülebilmekte.

%70 ihtimal ile fake olduğunu düşünmekteyim

İşin yapılabiliritesine gelirsek Mustafa bey bunu zaten açıklamış ki bunun üstüne söyleyebilecek sözüm yok :thumbup: tek bildiğim sıkıştırılmış hava ile uçak savar kalibresi olan 35mm yi bile atabilirsin :whistling:

Tek kurşundan bahsediyorum. yani, 12 ga nın tek kurşunu ile safirin tek kurşunu . Safirin namlusundan çıkan tek kurşunun 8'' namludan çıkan bir 44 lüğe eşit olucağına inanmıyorum. :) Zaten 44 çekirdek kalın.

36ga av fişeği 44lük S&W nin topuna tam oturmakta hatta 36ga atan bi m24 replikası yapma fikrim vardı 8" namlu ile tehlikeli avlarda taşınmak istenicek bir silah olurdu kanımca

aslına bakarsan onlarca çözüm üretilebilir gezi traşlayıp ayarlı bir gez kullanabilir yada gezi kalibre edebilir veya arpacığı delerek setikur vida monte edip ayarlı bir arpacığa sahip olabilirsin bunlar senin yapabileceğin çözümler ama en iyisi benca fabrikaya göndermen

bahsettiğiniz sorun es66 larda kronik bir sorun üs gövde ekol kurusıkılardan alındığı için nişangah doğru kalibre edilmemiş fabrika bunu telafi edecektir.
    es66 yivsizdir yani yivsetin yanlış çekilmesi gibi bi durum sözkonusu olamaz bu sorun diğer bir yerli olan unicorn da mevcuttur ve sapma sadece üste yada alta değil her seferinde farklı noktalara olmaktadır.

size önerim tüketici haklarınıza sahip çıkarak ürünün iadesini taleb etmektir böylece ürünün kusurunu müşteriden gelen şikayete göre tek tek değil fabrikadan satışa sunulmadan gidermeleri için bi baskı oluşacaktır.

yaptığınız modifiyenin kuruluma ve hıza etkisinin sebebi co2 nin düşük(60bar) basınçta sıvıya dönüşmesinden kaynaklanıyo olabilir dez avantajı ise her atımsonrası ani bi soğuma oluşacağından hareketli sisteme zarar verebilmesi muhtemeldir. en azından teoride böyle izlenimlerinizi birazdaha detaylandırabilirmisiniz bahsettiğim türde sorunlarla karşılaştınızmı?

saygılar

Hatalı bilgi için özür dilerim. Olumsuz özellik olarak emniyet mekanizması yok demiştim. Ama kullanım kılavuzunu okuyunca farkettim ki topu açma mandalı geriye çekilince emniyet açık hale geliyormuş. x;.z ;şrofls;.

tam da emniyet mekanizmasının nerde olduğunu yazacaktım ;kovboys; horozu kurulu bırakmadığın sürece çokta gerekli bi özellik değil zira ilk nesil revolverlerde emniyet mekanizması yoktu

bu arada parmağını tetiğe basılı tutarken horozu tokatlamayı dene kovboy misali bu şekilde ateş etmek te ayrı bir zevk ;atlig;