Tüfeğiniz hayırlı olsun, çok kaliteli bir markanın bence en iyi modelini aldınız.
kobra tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
150 bin tl'den satmaya başlamışsa evet.
Bildiğim kadarıyla daha fiyatları açıklanmadı.
-
Tofaş %100 yerli otomobil ürettim derse onu hemen Ferrarie yada Porsche ile mi kıyaslamak lazım?
-
Hayırlı olsun.
-
slm arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ekin arkadaşa bir sorum olacak şahini vurmuşsun birde poz verip foto çektirmişsin ne oldu yani bu hayvanı vurdun eline ne geçti?
Kobra bunu "BEĞENDİ" (Facebook gibi olsun dedim.) -
Hayırlı olsun, kazasız, belasız atışlar dilerim.
-
Bende K.Çekmece'de oturuyorum ve atış yapmak için Gürpınarda ki boş arazilerden çok faydalanıyorum. Yalnız hava yağmurlu olduğu için çamur oluyor tabiiki. En çok sevdiğim şeyde 100-150 metre arası uzaklığa bir soda şişesi koymak ve bölgedeki boş inşaatladan birine girip bir sniper gibi o şişeyi vurmak ve ordan çıkmak.
-
Şişşşşt! Arkadaşlar başımıza iş açmıyalım.....Bor Dünya rezervinin %75-80 Türkiyenin elinde ve özellikle Ege bölgesinde bulunuyor...Nükleer Sanayiden, Uzay sanayine kadar da her yerde de kullanılıyor.
-
Bugün bizde ailece gittik izledik...yalnız oğlum 3D seyretmekten korktuğu için normal boyutta izledik. ;kihhik,;
Film harika, bilim-kurgu olması dışında gerçek bir AŞK filmi...Titanic filminde olduğu gibi içinde büyük bir aşk var. -
3.yıl forumumuza ve bütün üye arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Herkeze sevgi ve saygılar.
-
Peletlerin yere düşüş sırası bence d, b, a, e şeklinde olur.
-
Atışların için tebrik ederim. Araziye hasta oldum, askerlik günlerimi hatırlattı bana.
-
teşekkürler ama bu klik dediğin olay dürbünde fazladan bulunan bi özellik heralde bendeki dürbünde yok
Sendeki dürbünde de var ama ilk önce o siyah kapağı çıkartacaksın, sonra sağ elinin baş parmağının içi ile ya bastırarak çevireceksin yada küçük bir tornavida kullanacaksın.
-
Hadi artsın artsın 1 milyar dolar yapsın....bence gene çok pahalı. Bu işte bir iş var !
-
Arkadaşlar Yunanistanın sonuçta bizim bir komşumuz olduğunu, bizim kimseyle bir kandavamız olmadığını, Yunan medeniyetinin dünyanın en büyük medeniyetlerinden biri olduğunu, Türkün varlığına saygı gösterenin de saygı görececiğini unutmayalım. Biz binlerce yıllık imparatorluk geçmişi olan büyük bir milletiz....bir zamanlar bizim tebamız olmuş uluslar hakkında daha kibar olalım.
-
Söylediklerine bende katılıyorum ama bu bir askeri yetenek işte....10 gün önce komşunun böyle bir yeteneği yoktu...şimdi var.
-
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090922/temp/9ll4n8em.jpg]
Yunanistan, Fransa'dan 15 adet hava kuvvetleri envanterinde bulunan Mirage 2000-5 tipi savaş uçağından atılabilen Scalp füzelerini aldı. Adamlar meriç üzrerinden yani kendi topraklarından ateşleyerek Boğazköprüsünü vurabilecek durumuma geldiler !!!!
-
[Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/090921/temp/9xshhn5w.jpg]
Bende birgün havalı tabanca alırsam onu (M92 FS) almak istiyorum.
-
Benim anlıyamadığım şu : Bu sistemler iyi güzel ama 7,8 Milyar dolar yapmaz...niye böyle bir fiyattan bahsediliyor. Sadece 13 ateşleme ünitesi var!!!
-
Bu kitabın orjinal kapak rengi pempeydi...erkekler rahatsız olur diye siyahta bastılar. Eğer bir erkek renginden rahatsız olduğu için siyah baskısını alıyorsa, inanın bana bu kitabı 100 kerede okusa zaten anlamıycaktır.