konu hakında yapılan tüm açıklamalara rağmen ben avcılığın günümüz şartlarında çok doğru bir şey olduğunu sanmıyorum insan oğlu avcı toplayacı yaşam tarzını bırakılı binlerce yıl oluyor dürbünlü bir tüfekle yapılan avı ise hiç doğru bulmuyorum illa bir av yapılacaksa en azından şartlar biraz daha eşit olmalı ki karşı tarafa da bir şans verilsin
koral.alter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kanatlılarda yumurtlama problemi genel olarak üreme organlarına yerleşen bakteriler nedeniyle olabilir bunuda yukarda söylendiği gibi vitaform adlı ilaçla giderebilirsin diğer bir nedende kalsiyum eksikliği nedeniyle olabilir bunuda veteriner ilaçları satan yerlerden kolayca temin edebilirsin birde yumurtlamayı tetikleyen e vitamini ve selenyum karışımı vererek sorunu giderebilirsin ishali ise geniş spekturumlu antibiotik vererek giderebilirin furavet aklıma ilk gelen
-
tüm dostlara merhaba,
yeni yerli markaların pazara girmesi sevindirici yerli firmaların kaliteli ürün ürettikleri ve satış sonrası iyi hizmet verdikleri sürece benim tercihim her zaman yerli ürünlerden yana olur sektörde faaliyet gösteren yerli firmaların kaçı acaba forum yada forumları takib ediyor son kullanıcı olan bizlerin düşüncelerini ürünlerden beklentilerimizi dikkate alıyor yada almıyor mu gerçekten merak ediyorum sektörün lideri konumundaki firma hakkında genelde olumsuz eleştiri yapıldığına göre sanırım alınmıyor kadir beyin yorumlarını hepimiz merakla bekliyoruz inşallah kaliteli yerli yeni marka bir tüfeğimiz olur buradan tüm firmalara retay seslenmek istiyorum binbir zorlukla ortaya çıkardığınız ürünü satmakla iş bitmiyor asıl iş ürünü sattıktan sonra başlıyor ünlü markaları marka yapan satış sonrası yaptıkları hizmetlerdir
sevgi ve saygılarımla
koral -
-