djkoko tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BSA 3.5-10x50 AO IR Mildot wheel focus tavsiye ederim bence gladyonuza yakısır
-
makat adlı pragramda işini görur yanlıs anlayamayın acılımı mahkeme kararı temizleyici
-
tufegi fabrikasına yollayın 2 hafta sonra yollarlar garantisi varsa bir ucret talep etmezler
-
bence parlak bir desert eagle al yada toplu bir smith&w
-
denedim ancak yapışmış gibi sıcak suya falan soksam olurmu?
-
arkadaşlar hatsan mod 125 susturucusunu çıkartamadım yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir yontem kullanmalıyım lutfen yardımcı olun yeni susturucum geldi takamadım:d
-
mod 125 namlu ölculeri nedir açaba tornacıdan bi susturucu yapmayı dusunuyorum 6,35 lik tüfek
-
fiyatları ne civarda acaba c11 lerin
-
ön taraf adidas olmus biraz ama çok güzel olmuş
-
valla ben pelikanodan mutluyum
-
web de vebley patriot yayı var alsam mod 125 e takabilirmiyim acaba?
-
sakıncası yok
-
hatsan mod125 kurma kolu bozuldugu için firmaya yollamıstım yanlısım varsa duzeltin torpito pistonu takmıslar pistonun istunde bir vida var pistonun dönmesini engelliyor sanırım. durbunu ayrlarken bir iki atıs yaptım onceki atıslarıma göre tahribatın daha vazla oldugunu gördum firmadan onceki atıslarım su konrasının içinde kalıyordu.firmaya gittikten sonraki atıslar su kontrasını deliyor.hatsan modifiyeli oldu galiba
-
red dot ların uzerinde sayıların yazdıgı bir ayar var o ne ayarı acaba
-
herkeze iyi günler optimanın red dot u ile bsa red dotu nun hangisin kırmızı noktası küçüktür kucuk olan tercih ediliyor genelde
-
hatsan nın tercih edilmedigini biliyorum ancak da silaha servet verecek halimde yok! mesela mod 125 5,5 tavsiye edermisiniz.
-
Hatsan marka havalılarda alınabilecek en iyi model hangisi ?
-
bende hatsanın eski model mod 125 var buna TH kundak bulabilirmiyizz.satmayı düsünen varmı yada yaptırabilecegim yer varmı?
-
levrek ve çipura avında yay zıpkın tercihim kaçlık olmalı sizce3