Arkadaşlar peletler kalıptan çıktıktan sonra çok istikrarlı olmamıştı. ben de arkasına etek yapmak için bir aparat daha yaptım. İnşallah bunun gurupmanı güzel olacak.
MustafaEmrahKalay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Emrah hocam Emir hocamla çalışmalarınızı yakından takip ediyorum .Yakınlarınızda olsam acayip fikirlerin vardı ama uzaktayız.Ellerinize sağlık bu arada.
Sağlık olsun gönüller bir olsun. Yine de yatdımcı olabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yaparız
-
Gönüller bir olsun sağolasın.
-
Teşekkürler. Bu hafta arka kısım için etek aparatı yapıcam kısmetse. Yaptığımda eklerim. Bi de grupman yaparım inşallah.
Yeditepeli kardeş yorumu benim konuya yaptılar sanmışım kusura kalma
Dalgınlık işte. Teşekkür etmişim birde sanki konu benimmiş gibi
Tekrar eline sağlık. Bence pelet konusunda şu dışa bağımlılığı yeneriz böyle giderse
-
Teşekkürler. Bu hafta arka kısım için etek aparatı yapıcam kısmetse. Yaptığımda eklerim. Bi de grupman yaparım inşallah.
-
Elinize sağlık. Güzel çalışma. bitmiş halini merak ediyorum.
-
-
Pcp tüfeklere gore daha mi güvenli bunlar?
Bunlar da pcp. Yaylı değiller
-
Doviz kurundan dan bize ne, yerli uretici bununda muadilini yapar olur biter
isteseler âlâsını yaparlar. Belki de ilerideki projeleri arasında vardır
-
Hocam bana göre yaylı=zetax olunca sorun olduğunda seni arıyorum
Bu arada bugün sana msj attım aradım ulaşamadım iyisindir inşallah
-
Şu aralar durum feci. Üstesinden geliriz inşallah. Biz ne badereler atlattık parayla pulla yıkamazlar. bugün dolar ani düşünceFitch Türkiyenin yatırım notunu düşük seyirde gösterdi. Bu oyunlar sökmeyecek inşallah . Neyse biz keyfimize bakalım.
Forum üyeleri üzerinize ölü toprağı mı serpildi. Hiç yorum yok
-
-
Güzel olmuş elinize sağlık, bant yerine karşılıklı mıknatıs da kullanılabilir. Mıknatısları vurmamak şartıyla
-
Yurtdışı satış fiyatları üzerinden değerlendirelim RTI Arms The Priest Türkiye'de satışta olmadığı için.
RTI Arms The Priest: $1,130.95FX Impact : $1,899.00
Sizce hangisi?
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
sizin yaptığınız kalıba bakarsak bu amatörce bir çalışma oldu sadece deneme amaçlı yaptım
Estağfurullah. Çalışmanız benimki kadar güzel. Emek vermeniz üretme isteğiniz bile takdire değer.
-
Elinize sağlık işçilik harika. her bir kalıp gözünü farklı yapmışsınız çeşitli tiplerde pelet elde etmek mi istediniz? keşke farklı kalıplarda aynı tip yapsaydınız daha pratik olurdu.
-
Eğer becerebilirseniz kompresor ventilini söküp yayın altına pul atarsanız 250 bara çıkar. bizim kompresör 230 dan 300 e çıkarıldı bu yöntemle. Coltri mch 6 model.
-
Eline sağlık hocam. Kralda hatsan da güzel çalışıyor teşekkür ederiz, gururlandırıyorlar bizi. Fakat artık kaliteli malzeme kullanmaları gerek. Kral namlularını düzeltmeli en başta hatsan da gövde malzemesi ve plastik kalitesini. Hep diyorum iki firma birleşip bi tüfek yapsalar bomba olur
-
Pahalıya gelmiş gerçekten. Bir daha düşündüm de şimdilik almıyayım
-
Bunu ben de düşündüm ama elimde manometre olmadığından esgeçmiştim. Siz nerden temin ettiniz? eğer fazlalık var ise iki tane alabilirim ücreti mukabilinde. Bir düşüncem de dış kısmına ve dolum girişine koruma yapmak. Eğer yaparsam paylaşırım