Ben de merak ettim abi çok mu gülüyordum
MustafaEmrahKalay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağol Murat abi. Beraber keyifleniriz bi hafta sonu inşallah...
-
Hayirlı uğurlu olsun usta. Gülerek kullanın
Teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun hocam çok bekledin ama muradına erdin.
Çok bekledik hocam ama deydi doğrusu. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.
-
Hayırlı olsun Metehan yarışmada başarılar dilerim
-
Merhaba arkadaşlar;
Bugün sabah arabamı tamire vermiş ustanın tamirini izlerken Av bayiinden tlf geldi. Hocam Fx İmpact siparişiniz gelmiştir diye.
Tüh dedim arabayı tamir gününe denk geldi şansa bak. Hemen arkadaşı aradım sğolsun geldi gittik Veli beyin yanına Latif de ordaymış. Sonradan Murat abi (mati34) de geldi muhabbet sohpet çay vs. Son zamanlarda yaşadığım en mutlu dakikalardı.
Ben 3 kalibreden de namlu aldım 4,5-5,5-6,35 zaten bir tanesi üzerinde geliyor şarjörle fakat alınan eksta namluların şarjörü ayrı alınıyor.
İlk izlenimim; Tüfek ele harika oturuyor, Teleskopik moderatörün sesi gayet güzel azaltıyor ve tüfek gerçekten güçlü olduğunu hissettiriyor. Ocakta yapılacak ft müsabakasına katılacağım inşallah. Dürbün alacak para kalmadıama arkadaş eş dosttan emanet bir dürbün ayarlamaya çalışacağız. Resimde görünen dürbün Hawke varmint 2,5-10x44 yarışmaya uygun değil. Allah isteyene de nasip etsin inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dünyanın yerçekimi ivmesi Paris'te tam olarak 9,80665 m/s² kısa mesafelerde (100m veya 1 km gibi) ölçülmesi nerdeyse imkansız değişim gösterir. Hedef ile tüfek arası eğimli bir arazi ise eğim arttıkça alt veya üst vurma değişebilir. Mesela tüfeği yere tam 90 derecelik açı ile tutup atarsanız (rüzgarsız ve durgun havada) çok yakınıza düşer pelet. 90 derece ili tam yukardaki hedefe 25 metreye sıfırlanmış dürbünle nişan alarak atış yaparsanız pelet aşağıdaki resimdekine benzer bir yol izler. (çizim için kusura bakmay6ın
)
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Kısaca alt üst vurmaya yerçekimi ivmesinin etkisi yoktur diyebiliriz -
Eline sağlık hocam. Görüntüsü de isabeti de güzel olmuş. Bi ara atışa gidersek bir iki atış da ben yapayım. elime yaylı almayalı bayağı oldu
-
Ali tekin'de LW namlu olacaktı ama satar mı bilmem
-
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler. Güzel atışlar.
Hedeflerde delikler hemen hepsinde yırtılmış. Sanki mermiler takla atmış gibi geldi yanılıyor da olabilirim.
mesela aşağıdaki resimdeki delikler gibi pürüzsüz hiç yok. (Resim internetten benim değil)The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu dampanın benzerini yapmayı düşünüyorum. Birkaç farklı iyileştirme ile tabi.
-
Est. arkadaşlar çok teşekkürler. Emrah hocam sana ayrıca teşekkürler burç tam oturdu. Eline sağlık
Baştacısın hocam. Zevkle yaptım. Herzaman beklerim...
-
Güle güle kullan hocam. Sen şu zetax nickini "yaylı doktoru" olarak değiştir bence
-
Alüminyum malzemeyi kaynatmak için gaz altı kaynağı lazım. Dürbün ayağı alt kısımdan frezelenip 22 mm raya monde edilebilir. Aslında kurtarsa direk dürbün ayağına kırlangıç freze ile kanal açılsa daha iyi olur.
-
İstanbul gümrüğünde olan bu impactlerin yanında AA S510 ultimate sporter'larda varmıdır acaba.
Vardır inşallah hocam. Beklemek zormuş
-
Estağfurullah Hayırlısıyla gelseydi unuturduk beklediğimiz süreyi
-
Celallenmeyin sayın EVO
haklısınız. yazıyordu zaten ilanda ön sipariş diye bir iki haftadır yok o yazı. Bence de tüfek gelene kadar kaldırılmamalıydı. Sanırım site yenilendiğinden böyle olmuştur.
-
Degerli Boybayre,
Bilgilendirmeniz için tesekkur ederim. Ben sormasam boyle bir bilgiye sahip olamayacağım. Ve satışta zannedeceğim.
Çok ilginç bir ülkemiz var. Altına not düşmek bu kadar zor mu acaba merak eder oldum. Çok da üzüldüm.
Bilgilendirme için gerçekten çok tesekkur ederim. Çok şey öğreniyoruz, öğrenmeye devam edeceğiz...Silahı getiren firmanın sitesinde ilan açıklamasında altda not var sayın EVO
-
Evet yaklaşık 6-7 aydır bekliyoruz. Fx firması En çok problemi Türkiye gümrüğünde yaşıyoruz demiş. 2 ay önceki sevkiyatı bize yapacakmış fakat gümrüğümüz çok "hızlı" çalıştığından ve birsürü prosedür olduğundan bizi pas geçip sırada bekleyen ülkelere yönlendirmiş o sevkiyat. Ama artık gelicek 1 haftaya inşallah
-
Extreme Benchrest 2016 Sonuçlarının videosu. Müsabakada kullanılan silahlara bakarmısınız FX airguns geçit töreni gibi, En çok da artık kavuşmamıza az kalan impact var. Bu arada şu anda istanbul gümrüğündeymiş impactler en geç 1 haftaya tanıtım videosu çekeriz İnşallah.
The content cannot be displayed because it is no longer available. bu da video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Emin olun son kullanıcıyı önemsediğimiz için bu forumda kullanıcı açtık. Ticarette maalesef sizin dediğinizi yapmak mümkün olamıyor. Fakat bayilerimden olabilecek en iyi fiyatları size sağlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
Teşekkürler. Bende hawke almayı düşünüyorum. Konuyu takip edeceğim